De schoenenfabriek

Klantenservice

Retourneren

 

 • Regels voor retourneren
  U mag uw gekochte schoenen altijd binnen 14 dagen (ongedragen) retourneren. U ontvangt bij uw bestelling naast de pakbon ook een persoonlijke brief van De Schoenenfabriek. Aan de onderkant van deze brief zit de retoursticker, deze kunt u van het papier losmaken en op de doos plakken. Mocht er per abuis geen persoonlijke brief bij uw bestelling zitten dan mag u de schoenen retourneren via het volgende adres;
  De Schoenenfabriek
  Weverstraat 10
  9403 VJ Assen.
 • Ruilen
  Daarnaast is het natuurlijk ook mogelijk om de schoen bij ons te ruilen* voor een maat groter of kleiner, dit kunt u aangeven op de persoonlijke brief van De Schoenenfabriek, die bij uw bestelling zit. Wij zullen dan, op het moment dat de schoenen bij ons retour komen, de nieuwe schoen direct naar u versturen. Mocht onverhoopt blijken dat wij de goede schoen/maat niet meer op voorraad hebben, zullen wij telefonisch of via de mail contact met u zoeken.
 • Retourneren
  De verzendkosten van het retourneren zijn voor uw eigen rekening. U kunt de schoenen wel gratis retourneren in een van onze filialen.
  De retourkosten voor bestellingen van de sale collectie zijn ook voor eigen rekening, tevens mag u de schoenen gratis retour brengen in een van onze filialen. 
 • Retouren uit het buitenland
  De retourkosten voor het buitenland komen altijd voor rekening van de koper. 
 • Wij doen ons best alle retouren binnen 10 werkdagen na ontvangst behandeld te hebben, het kan ten hoogste 30 dagen duren voordat het aankoopbedrag weer op uw rekening staat. 
  Wij kunnen alleen retourneren naar het rekeningnummer waarvanaf de bestelling betaald is. 

  * Ruilen alleen mogelijk voor hetzelfde product in een andere kleur/maat.