Castelijn en Beerens

Bij Castelijn & Beerens staan innovatie, kwaliteit en vakmanschap hoog in het vaandel. De producten van Castelijn & Beerens zijn gemaakt van het allerbeste vol-aniline rundleer, waarvan elke huid zorgvuldig met de hand geselecteerd is. Het merk geeft aan dat niet alleen het design fantastisch moet zijn maar ook moeten de producten slijtvast zijn en lang meegaan. Hierom zijn de logo's, gespen, musketonhaken en drukknoppen gemaakt van nikkelvrije legering van hoogwaardige kwaliteit. Castelijn & Beerens is van mening dat alle producten er goed uit moeten zien en goed moeten blijven!



Castelijn en Beerens tassen

Het merk levert al sinds 1945 zakelijke leren tassen. Kwaliteit heeft een hoge prioriteit bij het Castelijn & Beerens. De liefde voor het leer zie je terug in de tassen. ''Alleen perfect is goed genoeg'' zegt het merk. De tassen zijn de perfecte combinatie van functionaliteit, kwaliteit en design. Door de hoge kwaliteit van het Italiaanse leer heeft u jarenlang plezier van een tas van Castelijn & Beerens. U kunt onder andere kiezen uit laptoptassen, aktetassen, clutches, reistassen en rugzakken.



Castelijn en Beerens laptoptassen

U kunt uw laptop veilig opbergen in de laptoptassen van Castelijn & Beerens en daarnaast ziet u er bijzonder stijlvol uit. Castelijn & Beerens heeft verschillende maten leren laptoptassen, voor dames en heren. Alle tassen zijn praktisch en overzichtelijk ingericht. De laptoptassen hebben een klassieke uitstraling en zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren zodat er altijd een laptoptas bij uw outfit past. De laptoptassen zijn door de hoge kwaliteit uitermate geschikt voor dagelijks gebruik.



Castelijn en Beerens riemen

De prachtige riemen van Castelijn & Beerens staan bekend om de luxueuze designs, goede kwaliteit leer, duurzaamheid en slijtvastheid. De riemen zijn gemaakt van Italiaans gladleer, suède en crocoleer. En u kunt kiezen uit kleuren die variëren van zwart tot verschillende tinten bruin. De riemen zijn geschikt voor dames en heren en maken uw outfit helemaal af!De riemen zijn daarnaast makkelijk te verstellen zodat u geen last heeft van een broek die afzakt.



Castelijn en Beerens portemonnees

De portemonnees van Castelijn & Beerens zijn erg functioneel. Ze zijn handig ingericht en hebben verschillende vakjes voor al uw pasjes. U kunt kiezen voor een pasjeshouder, creditcardetui, smartphone portemonnee of een simpele portefeuille. Naast de functionaliteit zien de portemonnees er stijlvol uit en gaan ze door de hoge kwaliteit jarenlang mee. De portemonnees zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren zodat u deze kunt matchen met uw tas!



Castelijn en Beerens schrijfwaren

Met een mooie leren schrijfmap en etui gaat u goed voorbereid naar uw werk. U ziet er niet alleen stijlvol uit, maar u kunt ook makkelijk al uw documenten meenemen en ordenen. Ideaal voor een zakelijke meeting! De schrijfmappen zijn voorzien van handige opbergvakken en hebben een A4 formaat waardoor ze gemakkelijk in uw tas passen. Zo raakt u nooit meer iets kwijt en blijven de papieren netjes in uw tas!