DSTRCT tassen kopen


DSTRCT

DSTRCT tassen

De DSTRCT tassen zijn speciaal ontworpen om uw waardevolle spullen altijd veilig en op een trendy manier op te bergen. Zo is er genoeg plek voor alle dagelijkse spullen. De tassen zijn gemaakt voor dagelijks gebruik en hebben een natuurlijke uitstraling. Ook van binnen vind u vele verborgen vakjes en ritsjes waar u uw spullen geordend in kunt opbergen. Zo is het aantrekkelijke design perfect gecombineerd met functionaliteit. 

De verschillende collecties van DSTRCT hebben voor ieder wel wat te bieden. Bent u nou benieuwd wat de collectie van DSTRCT tassen is die wij hebben? Klik dan snel op de onderstaande blauwe knop!  

Assortiment DSTRCT tassen >

Waarom DSTRCT?

Ambachtelijk gemaakt

De tassen van DSTRCT zijn allemaal op de ouderwetse ambachtelijke manier gemaakt. De materialen zijn allemaal gebaseerd op het oude ambacht. 

Door de manier van ambacht heeft DSTRCT een echte robuuste uitstraling. Dit komt telkens terug wanneer u kijkt naar het materiaal van de tassen. Maar u kunt dit ook terugzien in het design. Zo zijn alle tassen voorzien van handige vakjes en ritjses. Daarnaast zijn de tassen van DSTRCT gemaakt van echt kwaliteitsleder.  

Bekijk de collectie >

Goede leefomstandigheden

De makers van DSTRCT reizen de hele wereld rond om de beste leerlooierijen en fabrikanten te vinden om in samenwerking met hen de beste tassen te maken. De leefomstandigheden staan bij DSTRCT hoog in het vaandel. Het is belangrijk dat de mensen die de arbeid verrichten op de juiste manier betaald worden en dat ze kunnen werken onder de juiste omstandigheden. DSTRCT bezoekt de fabrieken in India regelmatig om te kijken of alles volgens de regels gaat. De partners van DSTRCT voldoen aan alle SABooo en BSCI certificeringsnormen. 

Ons assortiment >

Verschillende collecties

Bent u ook zo enthousiast als dat wij dat zijn?! Er zijn meerdere collecties verkrijgbaar op De Schoenenfabriek. Elke collectie heeft zo zijn eigen kenmerken. Dat zorgt er voor dat er voor ieder wat wils is. 

Zo kunt u de tas uitkiezen die het beste bij u past! Door hieronder op de blauwe button te drukken krijgt u de collecties van DSTRCT te zien. Regelmatig komt er een nieuwe collectie van DSTRCT tassen. Houd de stite dus goed in de gaten.

Bekijk de collectie >

Dames of heren?

Onderhoudsadvies

Bescherming van uw nieuwe tas

Om er voor te zorgen dat uw nieuwe leren DSTRCT tas zo lang mogelijk meegaat is het aan te raden om de tas in te sprayen met speciale impregneerspray. Zo wordt uw tas beschermt tegen allerlei invloeden van buitenaf zoals vuil en vocht. Het is belangrijk dat u wel de juiste impregneerspray gebruikt die speciaal bedoeld is voor leer. We adviseren u om de spray op een afstand van 30 cm op de tas te sprayen en dit om de paar maanden te herhalen om op deze manier de tas zo lang mogelijk mee te kunnen laten gaan. Zo kunt u nog langer genieten van uw DSTRCT tas!

Assortiment impregneersprays >

Herstel van uw tas

Wanneer uw DSTRCT tas vies is geworden is dat natuurlijk erg vervelend. Maar omdat DSTRCT tassen gemaakt zijn van kwalitatief hoogwaardig leer is het mogelijk om dit op een verantwoorde wijze te verhelpen. Zo kunt u de tas schoonmaken met een zachte borstel en lauw-warm water. Laat uw tas na het schoonmaken goed drogen en behandel hem ongeveer 24 uur later nogmaals met impregneerspray. Door tassen goed te onderhouden kan de levensduur van de tas verlengd worden zodat u nog langer kunt gebieten van uw DSTRCT tas. 

Assortiment impergneersprays >

Een greep uit ons assortiment