New Balance 2002

New Balance

Voor wie op zoek is naar stijlvolle en comfortabele sneakers zit altijd goed met de sneakers van New Balance. De New Balance 2002 vormde de inspiratie voor de New Balance 2002R. Deze sneakers maken iedere outfit helemaal compleet. De New Balance 2002 zitten comfortabel en bieden u voldoende ondersteuning tijdens het lopen. Kom snel een kijkje nemen op onze website en haal uw favoriete paar New Balance 2002 in huis.

New Balance 2002 R

De New Balance 2002R zijn geïsnpireerd op de New Balance 2002. Deze sneakers nemen de New Balance-esthetiek uit de jaren 2000 met zich mee, waardoor deze sneakers een van de meest populaire dames- en herenmodesneakers van het jaar. De New Balance 2002R zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en zullen bij vrijwel iedere outfit passen. Daarnaast lopen de sneakers enorm comfortabel en zullen ze u voldoende steun bieden tijdens het lopen. Kom snel een kijkje nemen op onze website en haal uw favoriete paar New Balance 2002R in huis.

New Balance M 2002

De New Balance M2002 zijn een echte must-have voor in uw kledingkast. Deze sneakers zijn namelijk perfect te combineren met verschillende outfits en zullen een sportieve touch geven aan uw look. Daarnaast lopen deze sneakers ook enorm comfortabel en bieden ze voldoende ondersteuning. De New Balance M2002 hebben een ademend vermogen dankzij het bovenwerk van mesh en suède. De sneakers zijn voorzien van een ABZORB tussenzool en N-ergy demping waardoor de schoenen en ultieme schokabsorberende werking hebben. Kom snel een kijkje nemen op onze website en ontdek het assortiment aan New Balance M2002 sneakers.