Alles over Pertini


Pertini

Het Spaanse Pertini creëert al sinds 1980 prachtige schoenen met een uniek design. De schoenen van Pertini zijn geïnspireerd door de jaren 40 en 50 en dit is dan ook duidelijk terug te zien in ieder detail. Details zoals satijnen veters, lichte accenten of bijzondere materialen voeren de boventoon bij Pertini. Het merk geeft daarnaast een eigen moderne twist aan de schoenen, waardoor deze onder geen enkele outfit zullen misstaan. 

Pertini staat voor stijl en klasse en besteedt veel aandacht aan het juiste kleurgebruik. Een schoen van dit merk wordt bovendien enkel gemaakt van de beste materialen, waardoor u jarenlang kunt blijven genieten van uw Pertini schoenen. 

Bekijk hier de gehele Pertini collectie >

Pertini damesschoenen

Pertini heeft een prachtige collectie damesschoenen op de markt gezet, die bij geen enkele outfit zullen misstaan. Pertini werkt met name met hoogwaardige materialen zoals suède en leer, waardoor de schoenen ook direct een luxueuze uitstraling krijgen. Het klassieke model en de bijzondere details zorgen daarbij voor een elegant geheel. Of u Pertini schoenen nou onder een jurkje of rok wilt dragen, of juist onder een strakke jeans, ze geven uw outfit altijd een bijzondere look.

Benieuwd naar de damescollectie van Pertini? Hier bekijkt u alle modellen.

Verzorging van uw Pertini schoenen:

Lederverzorging

Leer is een sterk en soepel materiaal dat jarenlang de mooie kwaliteit blijft behouden. Om er zelf voor te zorgen dat uw leren schoenen in topconditie blijven, is het daarom van belang dat u de schoenen op de juiste manier verzorgt.

U kunt uw lederen schoenen schoonmaken met behulp van een vochtige doek en een borstel. Gebruik hierbij geen hardnekkige schoonmaakmiddelen, want dit kan het leer beschadigen. Laat de schoenen na het schoonmaken goed drogen alvorens u deze verder gaat behandelen. U kunt vervolgens gebruik maken van een schoenpoets om de kleur van uw schoenen te laten stralen. Gebruik nooit teveel schoensmeer of schoenpoets, want dit zorgt er namelijk voor dat het leer niet meer kan ademen en zorgt er tevens voor dat vuil beter blijft plakken aan de schoen.

Wanneer u klaar bent met het insmeren van uw schoenen, kunt u deze nog extra laten glanzen door ze na te behandelen met een droge doek. Gebruik ook een water- en vuilafstotende impregneerspray ter bescherming. Herhaalt u deze schoonmaakprocedure regelmatig, dan kunt u gegarandeerd jarenlang blijven genieten van uw Pertini schoenen! 

Bekijk hier het volledige assortiment Leder schoenverzorging >

Suède verzorging

Suède schoenen hebben een luxueuze uitstraling, maar zijn door het ruwe oppervlak helaas ook extra gevoelig voor vuil of vocht. Wij raden u daarom aan om uw schoenen geregeld te behandelen, zodat de goede kwaliteit jarenlang wordt behouden.

Allereerst is het verstandig om uw schoenen na aankoop te behandelen met een speciale impregneerspray, om ze zo te beschermen tegen water en vuil. Zorg er ook voor dat u de schoenen geregeld schoonmaakt met lauwwarm water en een borstel. Vermijd zeep of hardnekkige schoonmaakmiddelen, want deze kunnen de kwaliteit van het suède aantasten. Wij raden u daarnaast ook aan om tijdens de volledige gebruiksduur de schoenen regelmatig in te blijven sprayen met de impregneerspray voor een optimale bescherming.

Het kan zijn dat na een tijd lang intensief gebruik de kleur van de schoenen gaat vervagen. Om dit te verhelpen kunt u gebruik maken van een kleurhersteller. De kleurherstellende sprays van Saphir zijn hier zeer geschikt voor. 

Bekijk hier het volledige assortiment Suède schoenverzorging >

Een greep uit de Pertini collectie