Yellow Cab schoenen kopen


Yellow Cab

Yellow Cab story

Al snel na het ontstaan van Yellow Cab viel de authentieke collectie goed in de smaak bij vele mensen. Beu van wat hedendaagse mode te bieden had, waren veel mensen helemaal wild van de innovatieve en originele Yellow Cab stijlen. Yellow Cab werd opgericht in Amsterdam maar vond inspiratie in de originele modetrends in het stoere New York City. Nu nog is deze stoere stijl duidelijk te zien in de schoenen van dit merk.

Wereldwijd heeft het merk een sterke en solide positie op de schoenenmerk verkregen. De eerste schoen die ze op de markt brachten, de bekende "Check", heeft al een status bereikt van een all-time classic. Over de jaren heen heeft het concept zich ontwikkeld in een verbreedde, goed gebalanceerde collectie van schoenen, laarzen en sandalen met allemaal een eigen unieke identiteit. Bekijk hier de nieuwste Yellow Cab collectie.

Dames of Heren?

Onderhoudsadvies


Verzorging van uw schoenen

Slijten kunt u niet tegen gaan, dit is iets wat elke schoen ondervind. U kunt het echter wel remmen door uw schoenen goed te onderhouden en regelmatig in te smeren of spuiten met een beschermingsspray. Dit helpt uw schoenen te beschermen tegen allerlei soorten vuil en water. Probeer dit om de paar maanden te herhalen, zo blijven uw schoenen goed beschermd en zult u er een stuk langer plezier van hebben. Kijk van te voren wel goed van welk materiaal uw schoen is gemaakt. Niet iedere spray is geschikt voor dezelfde stof, vaak wordt er een onderscheid gemaakt tussen synthetisch en leder materiaal.

Schoen verzorgingsproducten >

Onderhoud van uw leren schoenen

Het is belangrijk om uw schoenen goed te verzorgen. Maar zorg er wel voor dat u de juiste verzorgingsproducten koopt, vooral bij suède of lederen schoenen. Bij het repareren van een beschadiging aan leder is het van groot belang dat u schoenpoets koopt die dezelfde kleur heeft als het desbetreffende leer of probeer een naturel kleur te gebruiken. Mocht u dit niet doen dan kan er een kleurverschil ontstaan.  

Zijn uw lederen schoenen vies geworden? Het beste kunt u ze schoonmaken met een zachte borstel. Mocht er hardnekkig vuil op zitten dan kunt u ze ook nog altijd schoonmaken met een vochtige doek. Probeer hier dan wel zeep en andere hardnekkige schoonmaakproducten te vermijden. Mocht u ze gepoetst hebben met een vochtige doek, laat ze dan eerst goed drogen. Hierna kunt u de schoenen nog behandelen met een anti vuil- en water spray of insmeren met leerbescherming. Dit zal zorgen voor een vuil en water afstotende werking en houdt uw schoenen langer in top conditie.

Leder verzorgingsproducten >

Een greep uit het Yellow Cab assortiment:

Yellow Cab Ground Blue

€ 89,95

€ 62,95

Yellow Cab Crispy Blue

€ 119,95

€ 79,95

Yellow Cab Defend Antracite

€ 159,95

€ 111,95

Yellow Cab Topic Antracite

€ 149,95

€ 104,95