-
-
Type Product
Materiaal
Kleur
Merk
Serie
Prijs
Levertijd
Korting

Accessoires


Op De Schoenenfabriek vindt u een zeer uitgebreide collectie schoenen voor zowel dames als heren. Uiteraard zijn hier ook verschillende accessoires voor te verkrijgen. Wat dacht u bijvoorbeelde van een bijpassende tas of riem om uw outfit pas echt helemaal af te maken? Of bent u op zoek naar handige producten voor het onderhoud van uw schoenen? Op deze pagina vindt u een volledig overzicht van alle accessoires die verkrijgbaar zijn op De Schoenenfabriek.

Accessoires

Naast een ruime collectie heren- en damesschoenen, vindt u op De Schoenenfabriek nu ook een grote collectie accessoires. Dit assortiment bestaat bijvoorbeeld uit producten voor de schoenverzorging, maar ook uit mooie tassen en riemen die uw outfit nog nét iets mooier maken. Om het zoeken zo eenvoudig mogelijk voor u te maken, kunt u selecteren op de door u gewenste producteigenschappen via de filters aan de linkerzijde van het scherm.


Tassen

In dit assortiment kunt u ook een grote collectie tassen vinden. De tassen zijn allemaal van hoge kwaliteit, waardoor u er lang op kunt rekenen. Er zijn tassen met verschillende functies, zoals aktetassen, handtassen, laptoptassen en clutches. Aan de hand van de filters kunt u gemakkelijk de tas vinden waar u naar op zoek bent!

Riemen

De riemen op deze pagina zijn afkomstig van verschillende kwalitatieve merken zoals Castelijn en Beerens. De riemen zijn veelal gemaakt van leer en suède en zijn beschikbaar in verschillende maten. Dankzij de hoge kwaliteit hebben de riemen een chique uitstraling en een hoge duurzaamheid.


Sokken

Sokken zijn een essentieel onderdeel bij uw dagelijkse outfit vandaar dat u deze ook op deze pagina aantreft. De sokken op deze pagina zijn gemaakt van natuurlijke stoffen zoals wol en katoen en helpen daardoor tegen vochtige en/ of koude voeten. Ontdek het comfort van sokken van hoge kwaliteit!


Schoenverzorging

Zonder een goede verzorging van uw schoenen kunt u veel minder lang gebruik maken van schone en mooie schoenen. Daarom wordt er aangeraden om schoenen goed in te spuiten met een nanopro spray en schoon te maken een zachte borstel en vochtige doek. Kijk goed of het product dat u gebruikt aansluit bij het materiaal waar uw schoenen van gemaakt zijn.