Type Product
Geschikt voor
Schoenmaat
Materiaal
Kleur
Serie
Prijs
Levertijd
Korting

Blundstone dames

Blundstone dames

Blundstone damesschoenen: de perfecte combinatie tussen comfort en elegantie. Met de Blundstone damesschoenen bent u voorbereid voor elke activiteit. Ontworpen voor zelfverzekerde, moderne vrouwen die kiezen voor comfort zonder stijl op te offeren. Kwaliteit en detail maken deze schoenen onmisbaar voor elke stap.

Blundstone Classic Dames

De classic boot van Blundstone is de perfecte schoen voor elke vrouw. Met de karakteristieke elastische zijpanelen bieden ze niet alleen moeiteloze elegantie, maar ook de perfecte pasvorm en eindeloos comfort. De vlakke, robuuste zool zorgt ervoor dat u uren kunt rondlopen zonder last te krijgen van uw voeten. Ervaar het comfort zelf en neem een kijkje tussen de Classic dames boots van Blundstone.

Blundstone Dress Boot Dames

De Dress Boot van Blundstone is perfect voor dagen waarop u comfortabel maar elegant de deur uit moet. De netjes afgewerkte zool geeft een stijlvolle finishing touch aan deze boots. Gaat u naar een bruiloft of toch naar kantoor? Of loopt u een dagje door de stad? De Dress Boot van Blundstone is een perfecte keuze voor vele activiteiten.