-
-
Schoenmaat
Type slipper
Materiaal
Kleur
Merk
Serie
Prijs
Levertijd
Korting

Slippers herenTijdens de zomerdagen zijn een paar goede slippers zeker een onmisbaar item in uw kledingcollectie. Slippers zitten lekker luchtig aan uw voeten, lopen comfortabel en zijn super makkelijk aan en uit te trekken. Dit is ideaal voor een dagje strand, een avondwandeling op de boulevard of een drankje in de stad. De Schoenenfabriek heeft daarom een ruime collectie slippers in haar assortiment opgenomen die er niet alleen super goed uitzien, maar die ook nog eens zijn gemaakt van materialen van duurzame. Zo kunt u gegarandeerd jarenlang blijven genieten van uw aankoop.

Heren Slippers

Bent u op zoek naar trendy herenslippers in alle soorten, maten, modellen en kleuren? Dan bent u bij De Schoenenfabriek zeker aan het juiste adres! De collectie slippers bestaat uit kwaliteitsmerken zoals Reef, Timberland, Yellow Cab en Clarks. U bent er dus van verzekerd dat u een slipper koopt van uitstekende kwaliteit. Via de filter kunt u selecteren op de door u gewenste producteigenschappen zoals maat, kleur en prijs.

Teenslippers heren

In het assortiment op De Schoenenfabriek vindt u een ruim assortiment teenslippers voor heren. Deze teenslippers zijn van hoge kwaliteit en ontzettend comfortabel. De teenslippers zijn ideaal voor een dag aan het strand of zwembad. Ze zitten zeer comfortabel en lekker luchtig voor op de warme dagen. Ze lopen erg comfortabel op het strand en dankzij de fijne bandjes tussen uw tenen zullen ze niet snel van uw voet glijden. Bekijk snel het assortiment voor de fijnste teenslippers.

Leren slippers heren

Slippers zijn niet alleen fijn en handig voor op het strand, ook zijn ze erg fijn onder een zomerse outfit. De leren slippers voor heren staan iets netter dan de gebruikelijke teenslippers. De prachtige leren slippers kunt u makkelijker naar verschillende gelegenheden aan. Daarnaast zijn leren slippers sterker en bieden ze meer steun. Dit is belangrijk als u de slippers ook als dagelijkse schoenen gebruikt. Leren slippers zien er ook nog een prachtig uit.

Badslippers heren

De badslippers voor heren van De Schoenenfabriek zijn van een goede kwaliteit, wat betekent dat u er lang van kunt genieten. Daarnaast bieden deze slippers uw voeten de juiste ondersteuning zodat u geen last krijgt van uw voeten na een lange dag. De term badslippers is eigenlijk een beetje ouderwets, aangezien slippers tegenwoordig niet meer alleen geschikt zijn voor een dagje strand of zwembad. In het assortiment vindt u ook prachtige, modieuze badslippers voor mannen. Dus bekijk het assortiment en vind uw favoriet!