-
-
Type Product
Geschikt voor
Materiaal
Kleur
Merk
Serie
Lengte (cm)
Breedte (cm)
Hoogte (cm)
Aantal pasjes
Prijs
Levertijd

Portemonnee

Een portemonnee of pasjeshouder is een echte must have, zo bewaart u al uw pasjes en contant geld netjes en veilig. Het is natuurlijk ook van belang hoe de portemonnee of pasjeshouder er uit ziet, het oog wil ook wat. Gelukkig hebben we op De Schoenenfabriek prachtig mooie pasjeshouders en portemonnees met trendy prints en designs. Bekijk ze en vind er een die perfect bij u past.

Pasjeshouder

Met een pasjeshouder kunt u op een compacte en veilige manier al uw pasjes en geld bij u dragen. U kunt er een aantal pasjes in kwijt en met een praktisch kliksysteem heeft u zo het juiste pasje te pakken. Dus geen grote portemonnees of kleine vakjes meer. De pasjeshouders zijn er in verschillende designs voor mannen en vrouwen. Daarnaast is er in de houder ook plek voor contant geld of wat munten. Vind snel uw favoriet en ga goed voorbereid op pad.

Portefeuille

Een mooie portefeuille is naast praktisch ook een echt fashion item. In een portefeuille kunt u gemakkelijk pasjes, contant briefgeld en munten netjes meenemen. U kunt de portefeuille open slaan, hier zit u vele vakjes voor pasjes en munten. Daarnaast zit er een groot vak achter waar u netjes uw briefgeld in kunt bewaren. Er is veel variatie in modellen, kleur en materiaal. Kies bijvoorbeeld een designs wat bij uw tas of riem past. Voor welke portefeuille gaat u?