Pantoffels damesNiet lekkerder dan op een koude, gure dag thuis te blijven, op de bank te gaan liggen en lekker warme pantoffels aan te trekken. Bij De Schoenenfabriek hebben wij daarom een uitgebreide collectie pantoffels voor u geselecteerd die u het liefst nooit meer uit zou trekken. De dames pantoffels uit onze collectie komen van diverse kwaliteitsmerken zoals UGG en Warmbat en zijn voorzien van een stijlvol design. Uw nieuwe favoriete paar sloffen vindt u hier!

76 artikelen 1 - 76 van 76

Er komen geen producten overeen met de selectie.

76 artikelen 1 - 76 van 76

Sloffen dames

De dames sloffen uit onze collectie zijn stuk voor stuk gemaakt van heerlijk zachte materialen die er niet alleen voor zorgen dat u lekker warme voeten krijgt, maar die ook nog eens super fijn aanvoelen op de huid. Diverse sloffen uit de dames collectie zijn daarnaast voorzien van een stevige zool, waardoor deze ook zeer geschikt zijn om rondom het huis te dragen. Van sloffen met een extra dikke zool tot sloffen met een warme donsvoering; hier vindt u het allemaal!


Dames pantoffels

Als u precies weet aan welke voorwaarden uw dames pantoffel moet voldoen dan kunt u gebruik maken van de filters aan de linkerkant. Zo kunt u een selectie maken op basis van maat, materiaal, kleur of een combinatie om snel te ontdekken welke pantoffels geschikt zijn voor u. Heeft u een pantoffel gevonden die aan al uw wensen lijkt te voldoen? Klik dan op het product om er meer informatie over te vinden of om deze direct te bestellen bij De Schoenenfabriek!