New Balance Kinderschoenen

New Balance Kinderen

New Balance is vandaag de dag uitgegroeid tot een razend populair merk op het gebied van sneakers en dit is uiteraard niet voor niets. Het merk staat erom bekend sneakers te ontwikkelen met een super comfortabel voetbed, dat ervoor zorgt dat u urenlang rond kunt blijven wandelen zonder hierbij last te krijgen van uw voeten. New Balance heeft ook een schitterende collectie sneakers voor kinderen uitgebracht die geschikt zijn voor zowel jongens als meisjes.

9 artikelen 1 - 9 van 9

Er komen geen producten overeen met de selectie.

New Balance Junior YV574 M Black

New Balance Junior YV574 M Black

€ 60,00

€ 48,00

9 artikelen 1 - 9 van 9

New Balance kinderen

De sneakers van New Balance zijn een waardevolle toevoeging aan iedere kindergarderobe. Niet alleen hebben de sneakers een hip design in trendy kleuren, ook zijn de sneakers voorzien van een heerlijk zacht voetbed dat ervoor zorgt dat uw kleine urenlang kan blijven spelen en ravotten zonder last te krijgen van pijn aan zijn of haar voetjes. De New Balance kinderschoenen hebben een herkenbaar design met het karakteristieke logo van New Balance duidelijk weergegeven aan de zijkanten van de sneaker. Voor alle New Balance kinder sneakers neemt u direct een kijkje in de New Balance kindercollectie!


New Balance jongens

In het assortiment van De Schoenenfabriek is ook een deel New Balance schoenen voor jongens. Een prachtige collectie die niet alleen comfortabel en gezond is voor jongens, maar ook nog eens lang mee gaat en goed tegen een stootje kan. Om dit assortiment te bekijken kunt u in de filter jongens selecteren!


New Balance Meisjes

Behalve schoenen voor jongens heeft New Balance ook een assortiment voor meisjes. Deze schoenen zijn ontzettend modieus en zullen dan ook bij veel outfits ontzettend leuk staan. Ontdek de leuke modellen en kleuren door in de filter te selecteren op meisjes!