Kinder Schoenen Vans

Vans Kinderen

Zelfs voor de allerkleinsten heeft Vans een schitterende collectie sneakers uitgebracht. De Vans kinder sneakers zijn net als de rest van de collectie voorzien van een herkenbaar design met sportieve twist. De sneakers zijn geschikt voor zowel jongens als meisjes en zijn verkrijgbaar in een tal van maten, kleuren en modellen. Van sneakers met veter tot sneakers met klittenbandsluiting: de Vans kindercollectie heeft het allemaal!

24 artikelen 1 - 24 van 24

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Vans Youth Ward Black White

Vans Youth Ward Black White

€ 45,00

€ 35,95

Vans Youth Doheny Cheetah Black

Vans Youth Doheny Cheetah Black

€ 45,00

€ 31,95

Vans Youth Ward V Black White

Vans Youth Ward V Black White

€ 45,00

€ 35,95

Trui Vans Boys Checker 66 PO Camo

Trui Vans Boys Checker 66 PO Camo

€ 55,00

€ 38,95

24 artikelen 1 - 24 van 24

Vans kinderen

Bent u op zoek naar Vans voor kinderen? Dan bent u bij De Schoenenfabriek aan het juiste adres. Hier kunt u terecht voor diverse Vans kinder sneakers in verschillende maten en kleuren. Een aantal populaire modellen van Vans zijn de Vans Ward en de Vans Ward Hi en deze zijn uiteraard ook terug te vinden in de kindercollectie. Of u nu op zoek bent naar Vans sneakers voor jeugd, Vans sneakers voor kinderen of Vans sneakers voor peuters, bij de Vans kindercollectie op De Schoenenfabriek vindt u het allemaal terug.


Vans schoenen jongens

De schoenen van Vans zijn uiteraard geschikt voor jongens. Met de leuke modellen sluit het aan bij elk leuk outfit, wat in combinatie met een comfortabele schoen ervoor zorgt dat de schoenen zeer geschikt zijn voor dagelijks gebruik. Daarnaast zullen de schoenen ook niet snel kapot gaan met dank aan de hoge kwaliteit. Dus selecteer jongens in de filter en ontdek welke Vans schoen uw voorkeur heeft.


Vans schoenen meisjes

Naast jongens heeft Vans natuurlijk ook schoenen uitermate geschikt voor meisjes. De mooie, stoere schoenen zijn er in allerlei modellen waardoor er altijd een schoen te vinden is die aan alle wensen voldoet. Bekijk het assortiment door in de filter te selecteren op meisjes. Ontdek daarnaast de mogelijkheden van de filter op het gebied van maten, materiaal, kleuren, serie of prijs!