-
-
Geschikt voor
Materiaal
Kleur
Serie
Lengte (cm)
Breedte (cm)
Hoogte (cm)
Aantal pasjes
Prijs
Levertijd
Korting

Secrid

Secrid

In de jaren 90 merkte Secrid dat de inhoud van onze broekzakken veranderde toen de eerste elektronische bestaalsystemen in Nederland werden geïntroduceerd. In 1997 maakte Secrid de eerste wallet; een handige portemonnee waar pasjes in konden. Sinds de komst van pasjes dragen we minder met ons mee, maar wat we bij ons hebben, is waardevoller dan ooit. Daarom lanceerde Secrid in 2009 de eerste Cardprotector in pocket-formaat. Secrid ontwierp een handig gepatenteerd mechanisme dat eenvoudig en snel toegang geeft tot uw pasjes. De aluminium behuizing beschermt uw kaarten tegen buigen, breken en ongewenste RFID- en NFC-communicatie. Naast de aluminium cardprotector heeft Secrid de Miniwallet, Slimwallet en Twinwallet ontworpen. Deze zijn voorzien van hetzelfde pasjessysteem, maar hebben een mooie buitenkant van leer. Wilt u meer weten over het merk? Lees hier dan alles over Secrid.

Secrid pasjeshouder

De pasjeshouders van Secrid passen perfect in uw broek- of binnenzak door het handige pocketformaat. Alle pasjeshouders zijn voorzien van een gepatenteerd mechanisme waardoor u met één simpele beweging bij uw pasjes kunt en de pasjes beschermt worden tegen invloeden van buitenaf. U kunt kiezen voor een pasjeshouder van alluminium of leer in verschillende kleuren en formaten. Secrid pasjeshouders worden gemaakt in Nederland, met de grootste zorg voor kwaliteit, mens en het milieu. Een betere wereld begint dus echt in uw broekzak!

Secrid cardprotector

De Cardprotector is de meest minimalistische wallet. Het gepatenteerde mechanisme geeft met één simpele beweging toegang tot uw pasjes. De aluminium behuizing beschermt de kaarten tegen buigen, breken en ongewenste draadloze communicatie. De Cardprotectors zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren.

Secrid Miniwallet

De Secrid miniwallet is de meest iconische wallet en perfect voor iedereen. De wallet is voorzien van hetzelfde pasjessysteem als de Cardprotector, maar heeft een mooie leren buitenkant. De wallet is klein van formaat en verrassend groot in opbergcapaciteit. Zo passen er 8 pasjes, bankbiljetten, visitekaartjes en bonnetjes in.

Secrid Slimwallet

De Slimwallet is een eigentijdse kijk op de klassieke billfold. De wallet past perfect in elke binnen- of broekzak. Deze wallet is voorzien van hetzelfde pasjessysteem en er passen 2 extra pasjes meer in dan bij de Miniwallet. Ook deze wallet heeft een mooie luxe uitstraling door het leer.

Secrid Twinwallet

De Twinwallet is uitgerust met twee Cardprotectors en biedt de ruimte voor 16 pasjes, bankbiljetten, visitekaartjes en bonnetjes. De Twinwallet is de grootste wallet, maar nog steeds compact van formaat en past perfect in uw binnenzak of broekzak. Het leer geeft de wallet een klassieke uitstraling.

Secrid Cardslide

De Cardslide is een handige wallet, bestaande uit een Cardprotector, Slide en Moneyband. De Slide biedt extra ruimte voor visitekaartjes, bankbiljetten en andere kleine persoonlijke spullen. Het gepatenteerde mechanisme geeft met één simpele beweging toegang tot uw pasjes en beschermen de pasjes tegen buigen, breken en ongewenste draadloze communicatie.