Type Product
Geschikt voor
Schoenmaat
Materiaal
Kleur
Serie
Prijs
Levertijd
Korting

Guess

Guess

In 1981 is Guess opgericht door 4 broers, Maurice, Georges, Armand and Paul Marciano. Wat begon met een boek met stijlen, ging over in verkoop van denim en langzaam maar zeker werden ze populair. De broers gingen hun merk uitbreiden en ging zich ook verdiepen in producten zoals schoenen. Op dit moment is Guess niet meer weg te denken van de internationale markt. Wilt u meer weten over Guess, klik dan hier!

Guess schoenen

Guess heeft een ruim assortiment schoenen waardoor er voor iedereen wel een perfect model tussen zit. De schoenen stralen luxe en stijl uit waardoor u er elke outfit mee kunt aanvullen. Kiest u een ware eyecatcher of een wat neutraler model, bij Guess kunt u het allemaal vinden. Door kwaliteit en stijl te combineren zijn de schoenen van Guess een ware aanwinst voor uw garderobe. Ontdek de sneakers, slippers en sandalen van Guess. Heeft u al een Guess schoen gevonden die bij u past?

Guess dames schoenen

Al sinds de oprichting van Guess in 1981 zijn ze bezig met het ontwikkelen van producten die meegaan met de nieuwste stijlen en trends. Door keer op keer de focus te leggen op de combinatie van mode en sustainability is Guess een vooruitstrevend merk en draagt u, bij het kopen van een van de Guess schoenen uit de damescollectie, ook uw steentje bij aan een beter milieu. Loop er stijlvol en als een ware Guess Girl bij met een van de kwaliteitsschoenen van Guess.

Guess heren schoenen

Stijl en kwaliteit, dat is de gouden combinatie van Guess. Keer op keer komen ze met verbluffende collecties waar verschillende ontwerpen en stijlen naar voren komen. De Guess heren schoenen collectie bestaat uit een breed scala en verschillende schoenen. Of u nu wilt gaan voor een nette schoen voor een chiquere aangelegenheid, of dat u juist kiest voor een van de stoere sneakers, u weet zeker dat u met een Guess schoen kwaliteit in huis haalt waar u jaren mee vooruit kunt.