Sorel

alle producten van Sorel

Het merk Sorel is in 1962 opgericht in Canada. Sorel laarzen heeft zich gespecialiseerd in de ambacht van boots en laarzen en produceert langdurige en duurzame modellen, die speciaal op koude dagen de beste bescherming bieden voor uw voeten. Sorel brengt de functionaliteit van deskundig vakmanschap aan de moderne wereld van mode. Met de innovatieve combinatie van leder en een praktische rubberen zolen, biedt Sorel de warmste en droogste winterlaarzen. Deze geslaagde mix zorgt voor duurzame, flexibele schoenen, die genoeg warmte bieden zelfs op koude dagen. Voor meer informatie over Sorel verwijzen we u graag door naar onze adviespagina.

1 - 80 van 116

 
Sorel Dames Cozy Go Black

Sorel Dames Cozy Go Black

€ 99,95

€ 69,95

Sorel Men Mad Mukluk Black

Sorel Men Mad Mukluk Black

€ 169,95

€ 118,97

Sorel Men Madson Moc Toe Buff

Sorel Men Madson Moc Toe Buff

€ 179,95

€ 125,97

Sorel Dames Dacie Lace Curry

Sorel Dames Dacie Lace Curry

€ 249,95

€ 174,97

1 - 80 van 116

Sorel

Zelfs op de koudste dagen bieden Sorel winterlaarzen u de warmte waar u behoefte aan heeft. Dit komt door de innovatieve combinatie van leer en rubber waar Sorel tot op de dag van vandaag gebruik van maakt. Het Canadese merk laat hun vakmanschap in iedere laars tot uiting komen. Meer informatie over dit prachtige merk vindt u hier.


Sorel Dames

De damescollectie van Sorel is erg variërend met verschillende modellen. U heeft een ruime keuze uit hoge en lage modellen, met of zonder hak. De damesschoenen van Sorel zijn van zeer hoge kwaliteit en bieden enorm veel comfort. Allemaal zijn ze enorm warm en 100% waterdicht. Ze zijn dan ook zeer geschikt voor koude winterdagen.


Sorel Heren

De herencollectie van Sorel bestaat uit stoere winterlaarzen en winterschoenen. Deze heren schoenen en laarzen zijn voorzien van de warmste materialen waardoor ze uw voeten heerlijk warm houden tijdens de koude winterdagen. Dankzij de hoge kwaliteit van deze schoenen blijven uw voeten kurkdroog en lopen ze erg comfortabel. Sla nu een nieuw paar Sorel laarzen of schoenen in om helemaal klaar te zijn voor de winter.