Type Product
Schoenmaat
Materiaal
Kleur
Serie
Prijs
Levertijd
Korting

Timberland dames

alle dames modellen van Timberland

Het Amerikaanse merk Timberland heeft al meer dan 40 jaar lang ervaring in het ontwerpen van stoere, robuuste schoenen met een eigentijdse uitstraling. De schoenen van Timberland worden gemaakt van eersteklas materialen, zodat deze lange tijd de uitmuntende kwaliteit blijven behouden en u hier dus jarenlang plezier aan kunt blijven beleven. Bovendien voldoen de schoenen van Timberland zowel qua kleur als qua design aan de allerlaatste trends op het gebied van mode.

Timberland dames schoenen

De sneakers, veterschoenen en laarzen uit de damescollectie van Timberland zijn geschikt om te dragen tijdens vrijwel alle jaargetijden. Dit zorgt ervoor dat de Timberland Boots onmisbaar zouden moeten zijn in iedere vrouwenkast. De schoenen van Timberland zitten comfortabel, beschermen uw voeten én zien er bovendien super goed uit! Bekijk hierboven het gehele assortiment Timberland damesschoenen op De Schoenenfabriek.

Timberland sandalen dames

In het assortiment van Timberland kunt u allerlei soorten damesschoenen vinden, zo ook de mooie Timberland dames sandalen. Deze sandalen zitten enorm prettig waardoor u er in de zomer fijn op kunt lopen. Ontdek het assortiment door de sandalen te selecteren in de filter!

Timberland sneakers dames

Het grote merk Timberland staat altijd in de spotlights met zijn schoenen. Ondertussen heeft het merk naast outdoorschoenen ook sneakers in zijn assortiment. Bekijk het gehele aanbod van De Schoenenfabriek op deze pagina en ga op zoek naar het perfecte paar voor u!