Kinder sneakersVan stoere lage sneakers met een urban design tot aan hippe modellen met een speciale klittenbandsluiting: de collectie kinder sneakers van De Schoenenfabriek is zeer divers. De kinder sneakers uit onze collectie komen van bekende merken zoals Vans, New Balance, Timberland en Palladium, zodat u verzekerd bent van een topkwaliteit. De mooiste sneakers voor jongens en meisjes vindt u hier.

34 artikelen 1 - 34 van 34

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Vans Youth Ward Hi Black White

Vans Youth Ward Hi Black White

€ 50,00

€ 44,95

Vans Youth Ward Black White

Vans Youth Ward Black White

€ 45,00

€ 40,95

Vans Toddler Ward V Black White

Vans Toddler Ward V Black White

€ 35,00

€ 31,95

Vans Youth Ward V Black White

Vans Youth Ward V Black White

€ 45,00

€ 40,95

34 artikelen 1 - 34 van 34

Sneakers kinderen

Sneakers zijn haast onmisbaar in de garderobe van uw kindje. Ze zijn namelijk overal bij te combineren en zitten super comfortabel. De kinder sneakers uit onze collectie zijn gemaakt van materialen van hoogwaardige kwaliteit, waardoor uw kindje hier lange tijd van zal kunnen blijven genieten. Bovendien kunt u bij ons kiezen uit een ruime variatie aan hippe modelletjes, zodat er altijd wel een kinder sneaker bij zit naar wens. Gebruik de filters om specifiek te zoeken en vindt in een handomdraai de perfecte sneakers voor kinderen!


Sneakers jongens

Aan de hand van de filter aan de linkerkant kunt u gemakkelijk zien welke sneakers er geschikt zijn voor jongens. Met een sneaker kan elke jonge jongen er leuk uitzien en daarnaast sluit het goed aan bij het bijzonder actieve leven. Dankzij de hoge kwaliteit van de producten van De Schoenenfabriek gaan de schoenen ook nog eens lang mee!


Sneakers meisjes

De sneakers voor meisjes zijn te bekijken aan de hand van de filter aan de linkerkant. De sneakers zijn bijzonder interessant voor meisjes, aangezien er een hoop keuze is qua look en model. Dit betekent dat het leuk kan aansluiten bij elk outfit. De schoenen kunnen natuurlijk ook goed tegen een stootje, waardoor de jonge meiden er lang van kunnen genieten!