Selecteer op
Klantenservice

Dr Martens

Alle producten van Dr. Martens

Dr. Martens is bekend van de populaire laars met rubberen zool en veters. De laarzen zijn in vele soorten verkrijgbaar en al jarenlang populair onder modeliefhebbers. Dit terwijl de schoenen oorspronkelijk zijn bedoeld als werkschoenen. In 1901 is het merk in Engeland begonnen met maken van de werkschoenen. Inmiddels is Dr. Martens veel meer dan de welbekende laarzen en heeft het merk dan ook een ruim aanbod schoenen. Wilt u meer weten over dit merk? Lees hier dan alles over Dr. Martens.

19 artikelen 1 - 19 van 19

Er komen geen producten overeen met de selectie.

19 artikelen 1 - 19 van 19

Dr Martens schoenen

Het populaire merk Dr. Martens is vooral bekend van de iconische boots. Deze vindt u daarom bij De Schoenenfabriek in vele soorten, maten en kleuren. Het hele gezin kan uit de voeten met deze schoenen, want de schoenen en boots zijn verkrijgbaar voor zowel dames als heren. De schoenen staan super leuk onder een festival outfit, maar zijn ook ideaal voor een dagelijkse outfit. Geef u outfit een stoere uitstraling met de hoogkwaliteit schoenen van Dr. Martens.


Dr Martens Pascal

Een van de series van het merk Dr Martens is de serie Pascal. Deze serie is ruim vertegenwoordigd in het assortiment omdat het precies aansluit bij de kenmerken van het merk - stoer, modieus, stevig en comfortabel. De serie is te vinden via de filters. Neem eens een kijkje in deze prachtige serie!