Meisjes schoenen

Van hippe sneakers tot stoere boots: De Schoenfabriek heeft het perfecte paar schoenen voor uw dochter, nichtje of kleinkind altijd in het assortiment zitten. Bij de Schoenfabriek vindt u schoenen van merken met een topkwaliteit. Of u nu op zoek bent naar warme laarzen of boots of zomerse sneakers, bij de Schoenfabriek vindt u altijd het perfecte paar schoenen. De schoenen uit ons assortiment zijn verkrijgbaar in verschillende soorten, kleuren en series, waardoor de beste schoen voor uw kind of kleinkind altijd bij ons te vinden is.

127 artikelen 1 - 80 van 127

Vorige12

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Vans Youth Ward Black White

Vans Youth Ward Black White

€ 45,00

€ 35,95

Superga Kids 2750 Lamew Kids Gold

Superga Kids 2750 Lamew Kids Gold

€ 59,00

€ 46,95

Superga Kids 2750 Lamew Kids Grau

Superga Kids 2750 Lamew Kids Grau

€ 59,00

€ 46,95

Vans Youth Doheny Cheetah Black

Vans Youth Doheny Cheetah Black

€ 45,00

€ 31,95

Superga Kids 2750 LAMEB Rose Gold

Superga Kids 2750 LAMEB Rose Gold

€ 49,00

€ 38,95

127 artikelen 1 - 80 van 127

Vorige12

Meisjes sneakers

Sneakers kunnen onder vrijwel iedere outfit worden gecombineerd en hierdoor blijven zij toch het favoriete type schoenen onder de jeugd. Sneakers hebben niet alleen een hoog loop- en draagcomfort, zij zien er ook nog eens erg mooi en stoer uit. In ons assortiment vindt u uitsluitend sneakers van topmerken met een topkwaliteit. Hierdoor zullen de sneakers niet snel verslijten, waardoor uw meisje er extra lang van kan genieten. In ons assortiment is er een ruime keuze aan maten en kleuren, waardoor de perfecte meisjessneakers altijd in ons assortiment te vinden zullen zijn.

Meisjes laarzen en boots

Laarzen en boots zijn de perfecte schoenen om te dragen wanneer het weer koud wordt. Een paar hippe boots of laarzen mag dus niet ontbreken in uw dochters garderobe. Met de boots uit ons assortiment zal uw meisje er gedurende de herfst en winter altijd prachtig bijlopen. Dit type schoenen is eenvoudig te combineren met zowel broeken als rokjes en zij zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, stijlen en maten. Hierdoor zijn de perfecte meisjes boots en laarzen altijd in het assortiment van de Schoenfabriek te vinden.