Vans

Alle producten van Vans

De casual sneaker van het iconische Amerikaanse merk Vans zijn vandaag de dag niet meer uit het straatbeeld weg te denken. Hoewel het merk oorspronkelijk is opgericht voor en door skaters, zijn de sneakers tegenwoordig super populair bij modeliefhebbers wereldwijd. Vans zijn verkrijgbaar in een tal van kleuren en uitvoeringen en zijn super makkelijk bij diverse outfits te combineren. Een absolute must-have voor uw schoenencollectie! Benieuwd naar meer informatie over Vans? Klik dan hier om meer te ontdekken over dit merk.

60 artikelen 1 - 60 van 60

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Vans Women Ward Black White

Vans Women Ward Black White

€ 70,00

€ 59,00

Vans Youth Ward Black White

Vans Youth Ward Black White

€ 45,00

€ 35,95

Vans Youth Ward V Black White

Vans Youth Ward V Black White

€ 45,00

€ 40,95

Vans Women Ward Canvas Sepia Rose

Vans Women Ward Canvas Sepia Rose

€ 70,00

€ 48,95

Vans Women Ward Prune

Vans Women Ward Prune

€ 75,00

€ 63,00

60 artikelen 1 - 60 van 60

Vans schoenen

Of u nu op zoek bent naar een laag model sneaker of juist een hoog model sneaker, veterschoenen of klittenband sneakers, in onze collectie Vans vindt u het allemaal terug! De Vans schoenen uit onze collectie zijn beschikbaar in een tal van maten en kleuren en zijn dan ook geschikt voor jong en oud. Zo kan het hele gezin met plezier de schoenen van dit hippe merk blijven dragen. Benieuwd of er ook een paar leuke Vans voor u bij zitten? Neem dan snel een kijkje in de collectie.


Vans zwart

Zwart is in het algemeen een zeer populaire kleur als het om fashion gaat, En ook al heeft Vans oneindig veel schoenen in allerlei kleuren, zwart is toch de meest populaire kleur van het merk. Zwart is ook gemakkelijk te combineren bij bijna elke outfit. Kies 'zwart' in de kleurenfilter om de zwarte Vans in het assortiment van De Schoenenfabriek te bekijken.

Vans Ward

Vans Ward is een populaire variant van Vans. Deze schoenen zijn voorzien van top kwaliteit en comfort. Een voordeel van de Vans Ward schoenen is dat ze in verschillende varianten te verkrijgen zijn. Zo zijn de standaard Ward schoenen een lage sneaker, de Ward Hi variant een hoge sneaker en zijn de Ward V modellen geschikt voor jongens en meisjes. De volledige Vans Ward collectie zien? Klik dan hierboven op de titel Vans Ward.