Alle Warmbat producten

Al ruim 100 jaar focust Warmbat zich op het produceren van comfortabele pantoffels van hoogwaardige materialen. Een van deze hoogwaardige materialen is 100% Australisch Merino schapenwol. Naast de pantoffels vindt u bij De Schoenenfabriek ook comfortabele handschoenen, stijlvolle boots en praktische enkellaarzen. De producten van Warmbat zijn dus zowel comfortabel, stijlvol als praktisch. Ontdek snel het gehele assortiment bij De Schoenenfabriek! 

Warmbat heren

Het Australische merk Warmbat heeft een uitgebreide collectie voor heren met pantoffels en handschoenen. De pantoffels worden enkel gemaakt van het beste schapenwol. Hierdoor is de kwaliteit van de pantoffels zeer goed. De pantoffels en handschoenen zijn verkrijgbaar in diverse kleuren. Welke pantoffels of handschoenen gaat u aan uw garderobe toevoegen?

Warmbat dames

Met de prachtige pantoffels, laarzen en handschoenen van het Australische merk Warmbat bent u klaar voor de winter. Alle producten zijn erg stijlvol, van een goede kwaliteit en worden gemaakt van hoogwaardige materialen. Bij De Schoenenfabriek helpen wij u graag de perfecte producten te vinden van dit mooie merk. Ontdek de verschillende stijlen en kom stijlvol voor de dag.

Warmbat pantoffels

Met de heerlijk zachte pantoffels van het merk Warmbat zult u nooit meer koude voeten hebben. De pantoffels worden gemaakt van de meest fijne materialen en voelen daarom hemels aan de voeten. Door de goede kwaliteit blijven de pantoffels ook een langere tijd goed. Op De Schoenenfabriek bieden wij u graag de ruime collectie pantoffels van het merk Warmbat aan. Van welke warme sloffen gaat u heerlijk genieten?

Warmbat handschoenen

Bent u op zoek naar een nieuw paar handschoenen? De handschoenen van Warmbat zijn voorzien van een zachte voering en isoleren daardoor perfect. Koude handen is verleden tijd. Ontdek de verschillende kleuren en kies uw favoriete paar handschoenen of wanten!