Fred de la Bretoniere schoenen

Vind uw nieuwe schoenen bij Fred de la Bretoniere! Sinds 1970 ontwerpt en produceert het merk de mooiste schoenen, tassen, laarzen en espadrilles. In de jaren die volgde is het merk uitgegroeid tot een grote speler op het gebied van schoenen en tassen. De collectie is erg divers waardoor er altijd een item tussen zit dat goed bij u past. Alle schoenen worden bovendien gemaakt van de beste materialen, dus de schoenen zijn van topkwaliteit. De sale items van Fred de la Bretoniere vindt u hier.

Fred de la Bretoniere espadrilles

De producten van Fred de la Bretoniere worden op een traditionele manier gemaakt van de beste materialen en beschikken ieder over een uniek uiterlijk. Dit resulteert in prachtige laarzen, schoenen en espadrilles waarmee u zelfverzekerd voor de dag komt. De espadrilles van het merk zijn niet alleen stijlvol, maar ook duurzaam. Kies voor een platte zool of sleehak en maak uw look af.

Fred de la Bretoniere laarzen

Sinds 1970 maakt het Nederlandse merk Fred de la Bretoniere de mooiste laarzen. De laarzen zijn erg comfortabel om te dragen en voorzien van een stijlvol design, dus perfect om uw outfit compleet te maken. Zowel de lange laarzen als enkellaarzen zijn van uitstekende kwaliteit door het gebruik van het beste leer, dus alle laarzen gaan lang mee. Met de gave laarzen van Fred de la Bretoniere loopt u altijd trendy over straat.

Fred de la Bretoniere sneakers

Sinds 1970 ontwerpt Fred de la Bretoniere de mooiste sneakers. Ondertussen is het Nederlandse merk uitgegroeid tot een grote speler op het gebied van schoenen en tassen. De sneakers zijn goed te combineren met verschillende outfits en zien er trendy uit. Naast het mooie uiterlijk zijn de sneakers van topkwaliteit door het gebruik van de beste materialen. U kunt dus lang van uw nieuwe paar sneakers genieten. Met een mooi paar sneakers van Fred de la Bretoniere zit u altijd goed.

Fred de la Bretoniere tassen

Het merk Fred de la Bretoniere maakt sinds 1970 met passie de gaafste items voor u. De tassencollectie van het merk is erg divers, dus er is voor ieder wat wils. Daarnaast worden de stijlvolle tassen gemaakt van hoogwaardig leer, dus u kunt lang van uw tas genieten. Maak uw outfit af met een prachtige tas van Fred de la Bretoniere!

Fred de la Bretoniere sandalen

Met een paar sandalen van Fred de la Bretoniere komt u stijlvol voor de dag. De sandalen zijn de ideale schoenen voor warme zomerdagen en sluiten goed aan, dus u geniet van optimaal draagcomfort. Alle sandalen worden bovendien gemaakt van de beste materialen, dus u kunt lang van uw paar sandalen genieten. Welk paar sandalen is uw favoriet?