Selecteer op
Klantenservice

Sandalen kindTijdens de warme zomerdagen is het heerlijk voor uw kindje om lekker rond te kunnen blijven stappen op een paar luchtige sandalen. Sandalen zijn ideaal, omdat deze niet te warm zijn voor de voeten, maar evengoed genoeg steun bieden om urenlang te blijven spelen en ravotten. De kinder sandalen uit onze collectie hebben een hip design en komen van bekende merken zoals Timberland. Zo bent u verzekerd van een topkwaliteit voor uw kindje.

artikelen 0 - 0 van 0

Er komen geen producten overeen met de selectie.

artikelen 0 - 0 van 0

Kinder sandalen

Bent u op zoek naar jongens of meisjes sandalen? Dan bent u bij De Schoenenfabriek aan het juiste adres. De sandalen uit onze collectie zijn verkrijgbaar in een ruime variatie aan modellen, kleuren en maten, zodat er altijd een kindersandaal naar wens bij zit. Kinder sandalen komen in het zomerseizoen goed van pas, omdat deze lekker luchtig zijn, maar tegelijkertijd voldoende ondersteuning bieden dankzij de extra bandjes om de voet. Gebruik de filters en kies in één oogopslag uw favoriet!


Sandalen jongens

De kinder sandalen zijn natuurlijk ook geschikt voor jongens. Aan de hand van de filters kunt u gemakkelijk het assortiment bekijken wat geschikt is. Vergeet niet om te filteren om bijvoorbeeld de maat om een sandaal te vinden die geschikt is!


Meisjes sandalen

De sandalen zijn natuurlijk ook geschikt voor meisjes. Aan de hand van de filters kunt u het assortiment geschikt voor meisjes bekijken, maar ook verschillende kleuren meisjes sandalen selecteren. Bekijk het assortiment en ontdek de favorieten!