Geschikt voor
Schoenmaat
Kleur
Serie
Hoogte
Gevoerd
Prijs
Levertijd

Kinderschoenen Bergstein

Het vrolijke Bergstein maakt regenlaarsjes en sloffen voor kinderen in de gaafste kleuren. Bergstein zorgt er dus voor dat uw kindje altijd droge en warme voeten heeft. De missie van het merk is om kinderen vrolijk en kleurrijk leven te geven. Dat moet zeker goed komen met de vrolijke kleuren die het merk gebruik in de designs. Bekijk snel het aanbod aan regenlaarsjes en pantoffels van Bergstein voor kinderen op De Schoenfabriek en vindt een passend paar voor uw kindje!

Bergstein sloffen kind

De lijn Bergstein Cozy is ontzettend populair, maar dat is ook niet zo gek. De sloffen hebben een voor een prachtige felle kleuren waar u gelijk vrolijk van wordt. Daarnaast hebben ze een dikke zool en sluiten mooi aan aan de voet waardoor uw kindje er gemakkelijk meer door het huis kan stappen. Onder de zool van de kleinste maten zit zelfs een antislip laagje zodat uw kindje niet kan uitglijden. Met de mooie sloffen van Bergstein is uw kindje comfortabel en heeft nooit meer koude voetjes. Welke kleur is uw favoriet?

Bergstein laarzen kind

Kinderen moeten buiten spelen, de wereld ontdekken en lekker er op uit. Regenlaarzen zijn dus een echte must voor ieder kind, zo kunnen ze geen vieze schoenen krijgen. Want regenlaarzen zijn gemaakt om vies te worden. Bergstein heeft een heel groot assortiment gevuld met regenlaarzen voor kinderen. In de vrolijkste kleuren en modellen. Er zijn verschillende laarzen voor ieder moment van het jaar. Bekijk snel de gehele collectie op De Schoenenfabriek en vindt de kleur die uw kindje vrolijk maakt!