Geschikt voor
Kleur
Merk
Serie
Maat
Seizoen
Prijs
Levertijd
Korting

Trui kinderen

Nieuwe kleding kopen voor uw zoon of dochter is natuurlijk altijd leuk. Bent u op zoek naar een nieuwe trui voor uw kind? Dan bent u bij de Schoenenfabriek aan het juiste adres. Op onze website bieden wij allerlei soorten truien aan van diverse merken, zoals The Nord Face, Vans en Lacoste. De truien zijn voorzien van een goede kwaliteit en hebben ieder zijn eigen stijl. Daarnaast bestaat de collectie uit truien voor jongens en meisjes in verschillende leeftijden.

Jongens trui

Bij de schoenenfabriek zijn er leuke truien beschikbaar voor uw zoon in uiteenlopende looks. Hierdoor loopt uw zoon altijd hip over het schoolplein heen. Alle truien hebben een hoge kwaliteit en zijn aanwezig in verschillende maten.

Meisjes trui

Een goede trui kan elk seizoen gedragen worden. Dit geldt voor de winter, de herfst en ook voor de koelere zomeravonden. Daarom heeft de Schoenenfabriek toffe truien voor uw dochter die zij het gehele jaar kan dragen. Deze truien zijn er in verscheidende varianten en ook beschikbaar in diverse maten.