-
-
Geschikt voor
Schoenmaat
Materiaal
Kleur
Serie
Prijs
Levertijd
Korting

Veja

Veja De Schoenenfabriek

Veja is een merk dat in 2004 is opgericht door Sébastien Kopp en François-Ghislain Morillion. De eerste Veja's zijn ontwikkeld in Parijs, waarna Veja ging uitbreiden. Inmiddels is Veja een bekend schoenenmerk met leuke schoenen voor kinderen en volwassenen. De schoenen zijn geïnspireerd op de biodiversiteit in tropische bosecosystemen en zien er prachtig uit. Ook de hoogwaardige kwaliteit van de schoenen maakt Veja erg populair. Met Veja schoenen kiest u voor stijl, kwaliteit en comfort.

Veja Kids

Het populaire merk Veja heeft een ruim assortiment schoenen, zo ook voor kinderen. De stijlvolle schoenen staan prachtig bij ieder kind. Daarnaast zijn de schoenen duurzaam en gemaakt van topkwaliteit. Veja schoenen zijn erg stevig, waardoor de schoenen ideaal zijn voor kinderen in de groei. Met de Veja Kids schoenen wordt uw kind ondersteund en loopt uw kind er hip en comfortabel bij.

Veja Klittenband

De Veja schoenen voor kids zijn ideaal. Zo loopt uw kind er niet alleen hip en comfortabel bij, maar kan uw kind zelf gemakkelijk zijn of haar eigen schoen aan- en uittrekken. De Veja schoenen zijn dus erg praktisch. Daarnaast zien de schoenen er leuk uit en is er voor ieder kind wat wils. Met de Veja Klittenband schoenen voor kinderen wordt uw kind goede ondersteuning geboden en kunnen zij zonder uw hulp hun eigen schoenen aan- en uittrekken.

Veja V10

Het populaire model Veja V10 is ook verkrijgbaar op De Schoenenfabriek voor kinderen. De Veja V10 heeft een tijdloze uitstraling en kan daardoor goed gecombineerd worden. Deze sneakers zijn verkrijgbaar voor jongens en meisjes die op zoek zijn naar stijl en comfort. De schoenen zijn gemaakt van ecologische en duurzame materialen, waardoor dit model een verantwoorde keuze is!

Veja V12

Draag bij aan duurzaamheid, zonder in te leveren op stijl met de Veja V12 sneaker. De Veja V12 is verkrijgbaar op De Schoenenfabriek voor kinderen en komt in verschillende mooie kleuren. Dit model heeft een tijdloze en subtiele uitstraling en is daardoor geschikt voor verschillende gelegenheden. Bekijk het volledige assortiment op De Schoenenfabriek nu snel!