-
-

Met welke damesschoen komt u de winter warm maar stijlvol door?

Enkellaarzen

Leuk onder een rokje of een broek: de enkellaarsjes

Enkellaarsjes zijn deze winter het item dat in uw kledingkast zou moeten staan. Deze enkellaarsjes kunnen variëren van net en strak tot stoer en robuust, met hak of zonder hak. Deze winter zijn enkellaarsjes met een aparte en opvallende hak erg populair. Bijvoorbeeld hakken met aparte vormen maar ook versierd met glitters en andere materialen. De sportieve streep op de zijkant van een broek kent u waarschijnlijk al, maar nu gaat deze streep ook verschijnen op de schoenen. ook de cowboyboots komen weer terug, maar dan in een nieuw jasje. Nette enkellaarsjes met een stoer dierenprintje gaan het helemaal maken dit herfst- en winterseizoen. De enkellaarsjes zijn perfect voor de minder koude winterdagen.Bekijk snel op de Schoenenfabriek of er iets tussen zit dat bij u past en maak uw kledingkast klaar voor de winter.

Boots Boots Boots

Stoer, stevig en warm

Deze stoere schoenen zullen veel te zien zijn deze winter. De boots waren al een tijdje te zien onder een stoere festivaloutfit maar nu ook onder een goede warme broek. Ze zien er niet alleen mooi uit, ze zijn ook nog eens lekker stevig, comfortabel en warm. Dankzij het stevige profiel zult u geen last hebben van de gladheid. Deze stoere bikerboots, geïnspireerd door de bergschoenen, zullen deze winter precies hebben wat u nodig heeft. Als bonus maken ze uw outfit helemaal af. De bikerboots op de Schoenenfabriek zijn waterdicht, dus u kunt zonder enige moeite de kou trotseren.Ziet u zichzelf hierin al helemaal lopen deze winter? Bekijk dan ons assortiment van vele merken en koop de bikerboots die bij u passen. De schoenenfabriek verkoopt boots van verschillende merken met hoogwaardige kwaliteit bijvoorbeeld Yellow Cab, Timberland, MJUS en Panama Jack. De hoge kwaliteit van de schoenen ligt onder andere aan uitstekend materiaal.

Laarzen

Met deze laarzen de winter door

Deze winter pakken een hoop merken uit met laarzen. Er zullen veel verschillende soorten laarzen verschijnen op het straatbeeld. Ten eerste veel variatie in de lengte. De hoge knielaarzen zijn weer helemaal terug en gaan soms zelfs nog een stukje hoger, voor de echte waaghalzen. Deze laarzen staan prachtig onder een rokje, jurk of een strakke broek. Ook de laarzen tot halverwege de kuit zijn een echte aanrader. Deze zijn niet alleen heerlijk warm, ze zorgen ook nog eens voor een leuke outfit met een wat stoere look. Ook hier kunt u invloeden van de cowboylaarzen terug zien en de sportieve strepen. Materialen die u veel gaat zien zijn suède, leer en wol. Er wordt veel gespeeld met verschillende vormen en versieringen. Op de Schoenenfabriek vindt u verschillende laarzen van hoogwaardige merken en uitstekende kwaliteit voor warme, comfortabele schoenen en een stijlvolle look.

Opvallende sneakers

Opvallende sneakers


Sneakers zijn al een hele tijd niet meer weg te denken uit de mode. Ook deze winter blijft u ze volop zien misschien nog wel meer dan ooit. Het model van de sneakers moet namelijk steeds meer opvallen en het is klaar met de subtiele sneakers. De sneakers worden steeds lomper. Hoe lomper hoe beter. Zo hebben ze uiteenlopende zolen en vaak een iets te groot model. Niets is te gek. In de donkere wintermaanden staat dit dan ook erg vrolijk, de schoenen zitten heerlijk en u kunt er lang op lopen. Ze zijn dus heel erg geschikt voor een dag in de stad of een wandeling. Naast de lompe sneakers met gekke kleurcombinaties gaat u ook veel sneakers met pastelkleuren zien en metallic kleuren. Merken als K-Swiss, New Balance en Yellow Cab spelen hier goed op in en hebben een hoop mooie sneakers in de aanbieding waarmee u deze winter er helemaal trendy bij loopt op straat.

Kleuren en Printjes

De kleur rood en de leukste dierenprintjes


De kleur rood is deze winter erg populair. Vooral als het gaat om schoenen. Het is een mooie, nette en warme kleur waarmee u op de koude en donkere dagen kan stralen. Rode schoenen zijn zowel geschikt voor naar het werk en in uw vrijetijd. De opvallende kleur kan een basic outfit helemaal af maken. Ook gaat u schoenen met dierenprintjes nog veel zien. Dierenprint is al een langere tijd zichtbaar op het straatbeeld en het gaat nog even door. Deze schoenen met dierenprint zijn makkelijk te combineren met een leuke outfit en geven het ook wat extra's. Het kan zowel een nette als een stoere look geven. Of het nou hakken, sneakers of andere schoenen zijn, met een dierenprint steelt u gegarandeerd de show.