Type Product
Schoenmaat
Materiaal
Kleur
Prijs
Levertijd
Korting

Buffalo Aspha

Ontdek de stoere Buffalo Aspha serie bij De Schoenenfabriek. In het assortiment op deze pagina kunt u kiezen uit een ruim assortiment schoenen uit de Aspha serie. Deze populaire serie kenmerkt zich door het stoere design, en comfortabele gevoel wanneer u de schoenen draagt. Zo ziet u er niet alleen goed uit, maar kunt u ook gerust hele dagen op pad met deze heerlijke schoenen. Wat is uw favoriet?

Buffalo Aspha NC Mid

Een van de meest populaire schoenen in de Buffalo Aspha serie is de NC Mid. Deze stevige schoenen hebben de ultieme stoere look, wat natuurlijk helemaal aansluit bij de Aspha serie van dit merk. Door de stevige zool, en het gebruik van organische materialen zijn deze schoenen daarnaast niet alleen comfortabel, maar ook nog eens duurzaam. Ontdek het assortiment en meer informatie over de Buffalo Aspha NC Mid kunt u altijd vinden door op de producten te klikken!

Buffalo Vegan Aspha

Gedurende de ontwikkeling van de Buffalo Aspha serie heeft het merk zich enorm gericht op het verkleinen van de voetprint op het milieu. Zo zijn de schoenen gemaakt van vegan leer, en organische materialen. Wilt u dus prachtige schoenen die ook nog eens een zo klein mogelijk effect op het milieu en de natuur hebben? Ontdek dan de Buffalo Aspha serie met vegan leer.