-
-
Schoenmaat
Materiaal
Kleur
Serie
Prijs
Levertijd
Korting

Buffalo sneakers

Buffalo sneakers

Waar Buffalo in Duitsland begon als klein merk, werd het in 1984 internationaal bekend. Een paar jaar later werd de 'Classic' geïntroduceerd met de populaire plateauzool. Deze 'Cloud Sole' van Buffalo werd binnen de kortste keren gedragen door grote iconen uit de jaren '90, zoals de Spice Girls en Madonna. De ware eyecatchers van Buffalo zijn niet alleen enorm indrukwekkend, maar ook erg stijlvol en gedurfd. Neem snel een kijkje om te zien welke Buffalo schoen voor u perfect is.

Buffalo sneakers dames

Het merk Buffalo heeft een uitgebreid assortiment sneakers voor dames. Twee keer per jaar komt het merk met een verbluffende nieuwe en unieke collectie. Zo kunt u altijd de nieuwste sneakers voor dames vinden. Of u nu gaat voor een sneaker met de welkbekende Buffalo zool of juist voor een subtieler model, in de collectie van Buffalo kunt u het allemaal vinden. Van kleurrijk tot neutraal en van excentriek tot rustig, er is voor iedere dame een passend paar sneakers in het ruime assortiment van Buffalo!

Buffalo sneakers wit

Tegenwoordig zijn witte sneakers niet meer weg te denken en dat is erg logisch. Niet alleen is wit een frisse en vrolijke kleur, de kleur past ook goed bij allerlei outfits. Zo zijn de witte sneakers van Buffalo onmisbaar in uw schoenenkast. Ontdek het assortiment en kies uw favoriet!

Buffalo sneakers beige

Bent u op zoek naar beige sneakers? Het populaire merk Buffalo heeft een uitgebreide collectie beige sneakers die eenvoudig te combineren zijn met allerlei outfits. Daarnaast zorgen de sneakers voor voldoende grip en optimaal draagcomfort. Ontdek alle beige sneakers van Buffalo bij De Schoenenfabriek en kies voor stijl!

Buffalo sneakers zwart

Naast witte en beige sneakers heeft Buffalo ook een aantal zwarte sneakers in het assortiment. De kleur zwart is natuurlijk gemakkelijk te combineren met een groot scala aan outfits. Met de chunky zool zijn de zwarte sneakers van Buffalo en echte eyecatcher. Shop snel het assortiment zwarte Buffalo sneakers.