Calvin Klein schoenen kopen


Calvin Klein

Fashion design studio: Calvin Klein Inc.

Calvin Klein Inc. is opgericht door modeontwerper Calvin Richard Klein. In 1968 zette hij zijn eerste bedrijf op, Calvin Klein Limited, een mantelwinkel in het York Hotel. De eerste collectie bestond uit een lijn van heren- en damesmantels. In  de jaren '70 werd werd het modehuis groot door de vernieuwende collecties damesmode, herenmode, sportkleding en in het bijzonder de Calvin Klein Jeans. In de jaren '80 had Calvin Klein een grote impact op de ondergoedmarkt. De karakteristieke Calvin Klein lingerie is tegenwoordig nog steeds erg populair. In 2002 is het merk verkocht aan de Phillips-Van Heusen Corporation, één van de grootste kledingbedrijven van de wereld.

Calvin Klein Inc. is nog steeds een van de meest vooraanstaande fashion designstudio's van de wereld. Het ontwerpt en verkoopt designer dames- en herenkleding, ondergoed, accessoires, schoenen, tassen en zelfs home producten. Calvin Klein is een internationaal lifestyle merk dat staat voor gewaagde, progressieve idealen en een verleidelijke, en vaak minimalistische esthetiek. Calvin Klein wil mensen inspireren en maakt gebruik van provocerende beelden en opvallende ontwerpen om de zintuigen te prikkelen. Na bijna 50 jaar staat Calvin Klein nog steeds voor spanning, sprankelende ideeën en de creatie van vernieuwende werkelijkheden.

De schoenen van Calvin Klein hebben bijzondere ontwerpen en elegante, stijlvolle of sportieve designs. Calvin Klein schoenen kunt u ieder moment van de week dragen. Chique, maar casual. Alle schoenen hebben één ding met elkaar gemeen: ze zijn met behulp van hoogwaardige materialen tot stand gekomen, zitten erg comfortabel en gaan jarenlang mee!

Waarom Calvin Klein?

Fashion

Calvin Klein is een internationaal lifestyle merk dat staat voor gewaagde, progressieve idealen en een verleidelijke, en vaak minimalistische esthetiek. Calvin Klein wil mensen inspireren en maakt gebruik van provocerende beelden en opvallende ontwerpen om de zintuigen te prikkelen. Calvin Klein is al sinds 1968 een van de meest toonaangevende en vooruitstrevende fashion design en marketing studio's. Na bijna 50 jaar staat Calvin Klein nog steeds voor spanning, sprankelende ideeën en het maken van vernieuwende creaties. De schoenen van Calvin Klein hebben bijzondere ontwerpen en elegante, stijlvolle designs. Calvin Klein schoenen zijn chique, maar casual. Aan alle details is gedacht en de schoenen zijn prachtig afgewerkt. 

Kwaliteit & Comfort

De schoenen van Calvin Klein zien er niet alleen stijlvol uit, maar zijn ook van hoge kwaliteit. Alle Calvin Klein schoenen zijn gemaakt van hoogwaardige materialen. Denk hierbij aan suéde, leer, nylon of textiel. De sneakers hebben stevige zolen en veters en een optimale pasvorm. Hierdoor lopen de schoenen heerlijk, vormen ze zich naar uw voet en kunt u de Calvin Klein schoenen iedere dag dragen. De schoenen zijn prachtig afgewerkt tot in de puntjes en voorzien van een Calvin Klein logo. Door de hoogwaardige materialen en goede afwerking van uw Calvin Klein schoenen en met de juiste schoenverzorging heeft u jarenlang plezier van uw nieuwe schoenen!

Duurzaam

Calvin Klein, onderdeel van PVH corporation, is hard op weg om duurzamer te produceren. PVH lanceerde een nieuwe, uitgebreide versie van zijn wereldwijde duurzaamheidsstrategie. De belangrijkste focusgebieden in deze strategie zijn: milieubehoud, de empowerment van mensen en de ondersteuning van lokale gemeenschappen. PVH won in 2017 de sustainability award bij de ACE awards voor de inspanningen op het gebied van duurzame productie en het verbeteren van de arbeidsomstandigheden in productielanden. Calvin Klein heeft het D-label behaald en daarmee de eerste duurzame mijlpalen bereikt.  Calvin Klein schoenen passen perfect in een bewustere samenleving.

Schoenverzorging

Nieuwe schoenen

Bij nieuwe schoenen is het belangrijk om uw schoenen voor gebruik in te spuiten of smeren met een Nano beschermingsspray om zo lang mogelijk van uw nieuwe schoenen te kunnen genieten. Uw schoenen worden op deze manier beschermt tegen vuil, water en andere invloeden van buiten af. Het is belangrijk om te kijken van welk materiaal uw schoen gemaakt is en hier de spray op af te stemmen.  Bij de materialen suède, synthetisch en textiel kunt u beter de schoenen flink vochtig inspuiten, maar spuit wel van een afstandje. Herhaal de behandeling om de paar maanden voor het beste resultaat.  Met de goede schoenverzorging gaan uw nieuwe Calvin Klein schoenen jarenlang mee!

Assortiment impregeneersprays >

Textiel en synthetisch

Textiel en synthetische materialen zijn bijzonder gemakkelijk te onderhouden. Bij het verzorgen en behandelen van uw synthetische of textiele schoenen is het belangrijk deze eerst goed schoon te maken. Maak hierbij gebruik van een zachte, vochtige doek of een speciale borstel. Synthetische schoenen kunt u schoon maken met een zeer milde zeep. Zorg er na het schoonmaken voor dat u de schoenen goed laat drogen. Laat uw schoenen nooit drogen in de buurt van een warmte bron zoals een verwarming of een kachel.  Om nare geurtjes te verwijderen raden wij aan om de zooltjes van de schoenen te behandelen met Mirazyme. Dit doodt de bacteriën die verantwoordelijk zijn voor de nare geuren.

Assortiment schoenverzorging textiel >

Suède

Suède is erg mooi, maar ook erg gevoelig voor vuil en beschadigingen. Met suède schoenen is het belangrijk de schoen regelmatig te behandelen met een impregneerspray. Zo is de schoen blijvend voorzien van bescherming tegen water en vuil. Wanneer het materiaal toch vies is geworden, kunt u deze schoonmak en door middel van lauw water, een zachte doek en een speciale suède borstel. Wrijf hierbij zacht over het materiaal. Vermijd bij het schoonmaken hardnekkige zeepproducten en schoenpoets voor leder. Is de kleur van uw schoen teruggelopen? Dit kunt u eenvoudig verhelpen door gebruik te maken van een suède kleurhersteller. 

Assortiment schoenverzorging suède >

Een greep uit de Calvin Klein collectie