Alles over Diadora


Diadora


Over Diadora

In het Grieks betekent dia-dora: "Delen van geschenken en eer". Diadora deelt de successen die zij hebben met een krachtig team dat op alle niveaus in de sport actief is. Deze successen hebben zij te danken aan een aantal basiswaarden.

Een van de basiswaarden in het bedrijf is: Enthousiasme & Delen. Enthousiasme is de reden waarom het bedrijf begonnen is en waarom zij nog steeds bestaan. Door het enthousiasme te delen met hele bedrijf en de vastberadenheid om de doelstellingen te bereiken, produceren zij de beste producten.

Daarnaast spelen de waarden creativiteit en innovatie een grote rol binnen het merk Diadora. Naast onderzoek naar materialen en het voortdurend innoveren in technologie, is creativiteit en verbeeldingskracht hetgeen wat het bedrijf heeft laten groeien en het zo succesvol heeft gemaakt.

Bekijk hier de volledige Diadora collectie >

Dames of heren Diadora schoenen?

Schoenverzorging voor Diadora schoenen

Leer

Leer is een sterk en soepel materiaal wat voor een langdurig periode een mooie kwaliteit blijft houden. Om uw leren schoenen lang mooi te blijven houden, is het van belang om uw schoenen goed schoon te houden en te verzorgen.

Leer is eenvoudig schoon te maken met behulp van een vochtige doek en een zachte borstel. Gebruik hierbij geen zeep of andere schoonmaakmiddelen, want dit kan het leer beschadigen. Laat de schoenen goed drogen na het schoonmaken, voor u verder gaat met het behandelen van uw schoenen. U kunt vervolgens gebruik maken van een schoenpoets om de kleur van uw schoenen te laten stralen. Zorg ervoor dat u nooit teveel schoensmeer of schoenpoets gebruikt, dit kan er namelijk voor zorgen dat het leer niet meer kan ademen en dat vuil juist blijft plakken.

Na het insmeren van uw schoenen, kunt u een water- en vuilafstotende impregneerspray ter bescherming op uw schoenen spuiten. Als u deze schoonmaakprocedure regelmatig herhaalt, kunt u jarenlang blijven genieten van uw leren schoenen.

Bekijk hier het volledige assortiment Leder schoenen van Diadora >

Suède

Suède schoenen hebben een luxe uitstraling, maar helaas is dit materiaal wel gevoelig voor vocht en vuil. Het is daarom aan te raden om suède schoenen regelmatig te behandelen, om de mooie kwaliteit voor langere tijd te behouden.

De eerste stap is om direct na het kopen van uw suède schoenen te behandelen met een speciale impregneerspray, om ze zo te beschermen tegen vuil en water. Zorg er daarnaast voor dat u de schoenen regelmatig schoonmaakt met lauwwarm water en een borstel. Vermijd hierbij zeep of andere schoonmaakmiddelen, deze kunnen namelijk de kwaliteit van het suède aantasten. Voor optimale bescherming is het aan te raden om de schoenen regelmatig in te spuiten met impregneerspray.

Het kan zijn dat na lang intensief gebruik de kleur van de schoenen gaat vervagen. Om dit te verhelpen kunt u gebruik maken van een kleurhersteller.

Bekijk hier het volledige assortiment Suède schoenen van Diadora >

Een greep uit de Diadora collectie