Alles over Dune


Dune London

Dune London is een typisch Brits merk dat zich al sinds haar oprichting in 1992 richt op het leveren van producten van hoogwaardige kwaliteit. De collectie van Dune omvat onder andere producten zoals handtassen en schoenen met een elegante uitstraling. Dankzij haar stijlvolle designs heeft Dune in korte tijd een enorme populariteit weten te vergaren, waardoor het bedrijf vandaag de dag bekend staat als een grote speler op de markt.

Dune gebruikt diverse stijlen in haar collecties, waardoor de producten eenvoudig zijn te combineren bij zowel chique aangelegenheden als bij een casual outfit. Benieuwd of er ook iets passends bij zit voor uw kledingstijl? Neem dan snel een kijkje in de volledige collectie.

Bekijk hier de volledige collectie van Dune London >

Collecties

Schoenen

Dune London heeft een mooie collectie schoenen op de markt gezet die kwaliteit en design op een perfecte manier combineren. Kies bijvoorbeeld uit elegante pumps of trendy enkellaarsjes en combineer diverse stijlen bij elkaar. Geef uw outfit direct een oogverblindende uitstraling!

Dune London Schoenen Collectie >

Handtassen

De handtassen van Dune London vormen de perfecte afwerking voor uw outfit. De tassen zijn voorzien van een stijlvol design en kunnen met vrijwel iedere kledingstijl worden gecombineerd. Dune maakt enkel gebruik van eersteklas materialen, wat een absolutie topkwaliteit van de handtas garandeert. 

Dune London Tassen Collectie >

Meer van Dune London

End Youth Homelessness

Naast de ontwikkeling van schitterende kwaliteitsproducten, houdt Dune London zich ook nog bezig met de inzet voor goede doelen. Zo ondersteunt het bedrijf het zogenaamde 'End Youth Homelessness'. Dit is alliantie van goede doelen en bedrijven die zich inzetten om dakloze jongeren te helpen.

Het doel van 'End Youth Homelessness' is om jongeren van de straat te halen en aan het werk te krijgen, zodat deze hun leven weer snel op kunnen bouwen en zo uitgroeien tot gezonde, gelukkige mensen. Dune heeft zelf meer dan 2000 personeelsleden waarvan een groot deel zich in de leeftijdscategorie 18-25 jaar bevindt en daarom ligt dit doel Dune aan het hart.

'End Youth Homelessness' werkt aan 3 hoofddoelen, namelijk preventie, wonen en werken.

Preventie: ondersteuning van gezinnen, zodat jongeren met een verhoogd risico op tijd geïdentificeerd kunnen worden.
Huisvesting: zorgen dat jongeren met problemen ergens terecht kunnen.
Werk: ondersteuning bieden aan dakloze jongeren op het gebied van opleiding en werk.

Een greep uit de collectie van Dune:

Dune Aalto Black Suede

€ 119,95

€ 95,95

Dune Aiyana Blue

€ 109,95

€ 87,95

Dune Bunnie Black Suède

€ 119,95

€ 95,95