Alles over Falke

Alles over Falke

Falke in het kort

Falke identiteit

Falke heeft in de afgelopen 120 jaar erg veel ervaring opgedaan als het gaat om beenmode. Al deze kennis is verzameld door een oude traditie te bewaren en te bundelen in een unieke productlijn. Falke is destijds rond de tafel gaan zitten met verschillende mensen die goed zijn in hun vak. 

Deze ervaren mensen zijn meesters in hun vak en kunnen ingewikkelde breimachines op de jusite manier bedienen om een zo goed mogelijk resultaat neer te zetten. Door te overleggen met echte ambachtslieden worden de oude tradities bewaard en dat is goed aan de producten van Falke te zien. Wanneer een machine niets meer kan betekenen zijn er de ambachtslieden die alles met handwerk nog in de puntjes kunnen perfectioneren.

Bij Falke zijn er diverse designers in dienst die verschillende vormen en kleuren goed kunnen combineren. Daarnaast werken ze met allerlei patronen en structuren die het design van de producten erg ten goede doen. 

Falke richt zich wereldwijd op alle mensen die erg van luxe houden. Want Falke vindt dat luxe staat voor de vrijheid om zich met het allerbeste te kunnen belonen. Het is erg prettig om deze kwalitatief hoge producten toe te kunnen voegen aan de garderobe.

Bekijk hier het volledige assortiment van Falke >

Falke kwaliteit & Visie

Kwaliteit van Falke

De mode van Falke is gebaseerd op creativiteit. Falke streeft naar klasse en ontplooit zichzelf door gebruik te maken van ambachtelijke perfectie. Falke heeft het doel gesteld om stijlvolle mode te ontwikkelen die geschikt is voor moderne mensen.

Mensen vinden het namelijk prettig om een eigen stijl te zoeken die bij hen past. Dit is een van de redenen waarom mode bestaat. Falke speelt hier graag op in. Zo doet Falke verschillende dingen om mee te gaan met de laatste modetrends.

De visie van Falke is dan ook; ''Kwaliteit nastreven en Leven.'' Door een goed uitgedachte kwaliteitscultuur is het mogelijk om de beste producten te kunnen ontwerpen en te produceren. Bij Falke verdient elke detail om tot in de puntjes te worden geperfectioneerd. Elke dag zet een groot team zich in om deze taak te volbrengen. 

Falke dames of Falke heren?

Greep uit het assortiment: