-
-
Schoenmaat
Materiaal
Kleur
Prijs
Levertijd
Korting

Gaastra

alle producten van Gaastra

Gaastra is een bekend kledingmerk van Nederlandse bodem dat groot is geworden met haar collectie sportieve fashion die met name werd gedragen in de zeilgemeenschap. Naast kleding biedt Gaastra echter ook een mooie collectie schoenen die perfect gedragen kunnen worden bij een sportieve of casual look. Hoge kwaliteit wordt hierbij gecombineerd met een uitstekend loopcomfort en dit zorgt ervoor dat de schoenen van Gaastra in geen enkele garderobe zouden mogen ontbreken. Welk model is uw favoriet?

Gaastra schoenen

De Gaastra schoenen collectie biedt u een unieke mix tussen functionaliteit en stijl. Het merk is oorspronkelijk groot geworden in de zeilgemeenschap en zorgt er dan ook voor dat deze nautische stijl doorschemert in de details. Marineblauwe kleuren, strakke lijnen en typerende prints voeren de boventoon in de Gaastra schoenen collectie. Iedere Gaastra schoen of sneaker is bovendien voorzien van een optimale grip. Combineer de schoenen van Gaastra bij een sportieve of casual outfit en u bent gegarandeerd van een stijlvolle look!

Gaastra sneakers

Bent u nog op zoek naar een sportief paar sneakers voor een goede prijs? Bekijk dan zeker het Nederlandse merk Gaastra. Bij het kiezen voor dit merk kiest u voor sportiviteit van topkwaliteit. Mannen of vrouwen die er hip bij willen lopen kunnen voor een fijne prijs Gaastra sneakers dragen. In onze collectie worden diverse modellen aangeboden in verschillende maten. Heeft u al een mooi paar gezien?

Gaastra schoenen heren

Het bekende merk Gaastra heeft een uitgebreide collectie aan schitterende schoenen voor heren. Het assortiment is erg breed en biedt u diverse sneakers, geklede schoenen en nog veel meer. Hierdoor zit de perfecte schoen er voor u altijd bij. Door de beeldige materialen en goede kwaliteit waar de schoenen van zijn voorzien, blijven deze een lange tijd netjes voor gebruik. Daarnaast is het oneindig mogelijk om te combineren met de schoenen van Gaastra. Met welke schoen gaat u de show op straat stelen?