-
-
Schoenmaat
Type slipper
Materiaal
Kleur
Serie
Prijs
Levertijd
Korting

Guess slippers

Guess slippers

Bent u op zoek naar een paar stijlvolle en comfortabele slippers? Dan bent u bij De Schoenenfabriek aan het juiste adres. Wij bieden namelijk een ruim assortiment slippers van het welbekende merk Guess aan. De slippers van Guess zijn voorzien van prachtige designs die uw look helemaal compleet zullen maken en zijn perfect voor een dagje strand of een avondje uiteten. Welk paar slippers van Guess is uw favoriet?

Guess slippers dames

Bent u op zoek naar een paar stijlvolle slippers voor dames? Dan bent u bij De Schoenenfabriek aan het juiste adres. Bij De Schoenenfabriek kunt u namelijk een ruim assortiment slippers vinden van het welbekende merk Guess. De dames slippers van Guess zijn voorzien van prachtige designs en lopen ontzettend comfortabel. Daarnaast bieden de slippers voldoende ondersteuning en zijn ze perfect voor een dagje strand. Bekijk snel alle sliippers van Guess bij De Schoenenfabriek en kies uw favoriete design.

Guess slippers zwart

Een warme zomeravond outfit is pas compleet met een van de zwarte slippers uit het assortiment van Guess. Naast dat de kleur zwart tijdloos is, zijn de modellen slippers van Guess dat ook. Met een van deze sierlijke slippers straalt u hoe dan ook klasse uit. De slippers zijn van leer en hebben voelen zelfs tijdens de wamrste dagen comfortabel aan. Er stijlvol bijlopen deze zomer? Shop dan de zwarte slippers van Guess.