Geschikt voor
Schoenmaat
Materiaal
Kleur
Prijs
Levertijd
Korting

Lacoste T-Clip

alle producten van Lacoste

De Lacoste T-Clip heeft iets weg van een klassieke tennisschoen, maar heeft een moderne upgrade gekregen. Deze alledaagse sneaker heeft een sportieve en tevens luxe uitstraling. Kenmerkend voor de Lacoste T-Clip is het retro silhouet, dit zorgt voor een modieuze look. De Lacoste T-Clip is ontworpen om lang mee te gaan en is dus gemaakt van hoogwaardige materialen. Het iconische krokodillenlogo op de zijkant maakt de Lacoste T-Clip helemaal af!

Lacoste T-Clip Zwart

Bij de Lacoste T-Clip Zwart ligt de focus op comfort. Daarom zijn deze sneakers ademend, zodat u zonder problemen de dag door komt. De Lacoste T-Clip Zwart is een flexibele schoen om iedere dag weer te dragen. De rubberen buitenzool zorgt ervoor dat de schoen voldoende grip biedt. Het iconische krokodillenlogo is subtiel verwerkt in de Lacoste T-Clip Zwart. Door de zwarte kleur is deze schoen perfect voor het najaar. Ook maakt deze zwarte kleur de schoen tijdloos en klassiek.

Lacoste T-Clip White

De Lacoste T-Clip White is de perfecte schoen voor heren die op zoek zijn naar stijl en comfort. Kenmerkend voor deze schoen is dat het een retro sneakers is met een moderne uitstraling. Hierdoor geeft u uw outfit eenvoudig een upgrade met de Lacoste T-Clip White. De witte kleur maakt de schoen perfect voor de zomer. Daarnaast is de Lacoste T-Clip White door de witte kleur perfect voor bij iedere casual outfit.