-
-

Over Lazamani

Lazamani is opgericht in 1988. In 1997 is het overgenomen door Franco Jansen en Miranda Schreiner. Na deze overname werd er hard gewerkt om het merk Lazamani internationaal op de kaart te krijgen. Dit is goed gelukt want vandaag de dag is Lazamani een internationaal populair merk. Na het plotselinge overlijden van Franco Jansen is Lazamani blijven groeien. Dit komt mede door de expertise en het enthousiasme van Miranda en het team eromheen.

Bij Lazamani vindt u elke zomer en winter een nieuwe collectie welke onder andere bestaat uit sandalen, muiltjes, stoere laarzen en elegante enkellaarsjes. Hierin wordt elk seizoen gespeeld met nieuwe prints, kleuren, kralen en verschillende materiaalcombinaties om de beste schoenen op de markt te brengen. De schoenen zijn niet alleen prachtig om te zien, maar geven ook een gevoel van luxe en comfort door het heerlijk zachte leer en voetbed.

Naast dat Lazamani veel om haar klanten geeft, worden de fabrikanten ook niet vergeten. In de jaren dat ze bestaan hebben ze een hechte relatie opgebouwd met de vaste schoenmakers. Langdurige samenwerking, commitment en continue verbetering zijn de sleutelwoorden bij het realiseren van een duurzame en respectabele Supply chain. Eerlijk en respectvol zaken doen!