-
-
Schoenmaat
Type slipper
Materiaal
Kleur
Serie
Prijs
Levertijd
Korting

Lazamani Slippers

Lazamani

het Nederlandse merk Lazamani ontwerpt al sinds 1988 met veel passie slippers voor de Europese schoenenwereld. De slippers van Lazamani zijn de perfecte mix van kwaliteit en creativiteit. De producten zijn gemaakt van de beste en mooiste materialen met een voering van leer. Niet zonder reden is Lazamani al dertig jaar pionier in de schoenwereld. De slippers van Lazamani zijn gemaakt om mee gezien te worden. Twijfel niet en laat die zon maar komen!

Lazamani slippers zwart

De zwarte slippers van Lazamani zijn een echte blikvanger voor iedereen met een gevoel voor fashion. Met meer dan dertig jaar ervaring op het gebied van slippers en sandalen, heeft Lazamani de perfecte formule gevonden voor het maken van haar slippers. Het zwarte model is te combineren met elke jumpsuit, top of zomerse outfit. Twijfel niet en kies voor de zwarte Lazamani slippers.

Lazamani slippers goud

De gouden slippers van Lazamani zijn er voor de vrouw die zichzelf durft te zijn. Het gouden design zorgt voor een chique uitstraling en een zomerse look. De sandalen van Lazamani zijn gemaakt van zacht en soepel leer, dit zorgt voor een hoog draagcomfort. Of u naar een festival, strand of terras gaat, deze zwarte slipper van Lazamani past perfect tussen uw collectie.