-
-

Levi's Tassen

Levi's tassen

Naast een prachtige collectie schoenen en kleding, heeft Levi's ook een fraai assortiment aan tassen. Levi's tassen zijn er in verschillende varianten, zoals rugzakken, heuptassen, en draagtassen. Ze worden gemaakt van duurzame en stevige materialen, waardoor u er optimaal gebruik van kunt maken. Daarnaast zijn deze producten, zoals u van Levi's gewoon bent, uitgevoerd in trendy en stijlvolle designs.

Levi's heuptas

Met de stijlvolle en praktische heuptassen van het toonaangevende merk Levi's heeft u al uw waardevolle spullen bij de hand. Een heuptas zit zeer comfortabel en is een ideaal alternatief wanneer u niet met een grotere tas op pad wilt gaan. Een Levi's heuptas is verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren, waardoor er voor iedereen de ideale keus tussen zit. Bekijk hier het volledige assortiment.

Levi's rugzak

In ons assortiment vindt u ook prachtige rugzakken van Levi's met verschillende stijlvolle designs. Deze rugzakken zijn gemaakt van duurzame materialen waardoor u er jarenlang van kunt genieten. Ook zijn ze erg comfortabel om te dragen en hebben ze genoeg ruimte voor al uw spullen. Ze zijn hierdoor ideaal om overal mee naartoe te nemen zoals school, werk, de sportschool of zelfs een wandeling in de bossen. Neem hierboven een kijkje in ons assortiment Levi's rugzakken.