LK Bennett schoenen kopenL.K. Bennett


L.K. Bennett Story

L.K. Bennett, hét Britse betaalbare luxe merk, werd in 1990 opgericht door Linda Bennett in Londen. Linda had een visie om luxe schoenen beschikbaar te maken voor de normale en hedendaagse vrouw. Dankzij de bekende creatie van de 'kitten heels' werd dit merk geliefd door beroemdheden en stijlvolle vrouwen waardoor de visie van Linda Bennett al snel werd gerealiseerd.

L.K. Bennett staat voor stijl en duurzaamheid. De schoenen hebben een hoge kwaliteit en zijn zo ontworpen dat u, zonder enige moeite, er fantastisch uitziet. Het introduceren van ready-to-wear collecties in 1998 maakte L.K.Bennet tot een leidinggevende fashion brand, geschikt voor elke garderobe. Alle collecties zijn door eigen designers ontworpen en hebben allemaal de kenmerkende L.K. Bennett touch. 

Bekijk hier ons volledige assortiment van L.K. Bennett >

Verzorging en onderhoud

Om lang van de kwaliteit van het leder of suède materiaal te genieten, is het belangrijk om uw schoenen goed te onderhouden tijdens het gebruik. Eersteklas kwaliteitsleer en -suède kan erg kwetsbaar zijn, daarom wordt er in iedere doos bij aankoop een stofzak meegeleverd. We kunnen u aanraden deze stofzak te gebruiken wanneer u de schoenen niet aan heeft. Zo wordt de kwaliteit en het uiterlijk van de schoenen behouden tijdens de opslag van uw schoenen.

Leer verzorging

Lederverzorging


Patent leder is erg vatbaar voor verkleuring doordat er weekmakers in de afwerking zijn gebruikt die scheurtjes en kreuken in het leer tegen gaan. Verkleuring kan voorkomen bij iedere kleur patent leder maar is vooral goed zichtbaar bij lichte tinten. Om verkleuring te voorkomen is het belangrijk om uw lederen artikelen in de stofzak te bewaren en om contact met donkerder gekleurde artikelen te vermijden. Ook contact tussen lederen en suède artikelen moet men proberen te vermijden.

We raden u aan om uw lederen artikelen regelmatig gedurende de levensloop schoon te maken en te verzorgen met schoenpoets. Dit kunt u doen met behulp van een insmeerborstel. Zorg hiervoor wel dat het artikel droog is en probeer van te voren alle viezigheid te verwijderen met een doek. Het regelmatig gebruik van een beschermingsspray zal uw schoen helpen te beschermen tegen vlekken en vocht, dit betekent echter niet dat de schoen waterproof is.

Ondanks dat de lederen artikelen van L.K. Bennett zijn gemaakt van het beste leer, adviseren we om deze artikelen met enige afwisseling te dragen om zo de levensduur te verlengen.

Bekijk hier het volledige assortiment lederen schoenverzorging >

Suède verzorging

Suède verzorging


Net zoals bij de lederen artikelen van L.K. Bennett is bij de suède artikelen ook gebruik gemaakt van weekmakers in de afwerking om scheurtjes en kreuken tegen te gaan, hierdoor kan de stof vatbaar zijn voor verkleuring wat vooral zichtbaar is bij de lichtere tinten. Om dit te voorkomen is het wijs om de schoenen in tijden dat ze niet gebruikt worden, te bewaren in een stofzak. Hierdoor worden de schoenen beschermd en wordt ook contact met donkerder gekleurde schoenen en andere stoffen vermeden. Mocht er kleur verloren zijn gegaan dan kunt u altijd gebruik maken van een kleurherstellende spray.

Door de fijne structuur van suède is het belangrijk om met extra voorzichtigheid te werk te gaan tijdens het poetsen. Door een suède sponsje te gebruiken, kan men de meeste viezigheid al verwijderen. Ook het regelmatig gebruik van een beschermingsspray zal uw schoen helpen te beschermen tegen vlekken en vocht, dit betekent echter niet dat de schoen waterproof is.

Ondanks dat de suède artikelen van L.K. Bennett van hoge kwaliteit zijn, adviseren we om deze artikelen met enige afwisseling te dragen om zo de levensduur te verlengen.

Bekijk hier het volledige assortiment suède schoenverzorging >

Een greep uit de L.K. Bennett collectie: