Geschikt voor
Schoenmaat
Materiaal
Kleur
Prijs
Levertijd
Korting

New Balance 327

New Balance

De New Balance 327 zijn hardloopschoenen afkomstig uit de jaren '70. Deze sneakers zijn weer helemaal terug in het straatbeeld en zijn super tof te combineren met verschillende outfits. De roots van de klassieke New Balance 327 zijn gebleven en daarbij zijn eigentijdse elementen aan toegevoegd. Bij Deschoenenfabriek.nl bieden we een ruim assortiment aan New Balance 327. Kom snel een kijkje nemen en haal uw favoriete paar in huis.

New Balance 327 dames

Bent u op zoek naar een paar sportieve dames sneakers? Dan zit u met de New Balance 327 altijd goed. Deze sneakers zijn van oorsprong gemaakt voor het hardlopen, maar heeft door de jaren heen de ontwikkeling gemaakt dat de schoen ook als lifestyle schoen gedragen kan worden. De New Balance 327 zitten enorm comfortabel en bieden u voldoende ondersteuning tijdens het lopen. De sneakers zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, waardoor er altijd wel een paar tussen zit die helemaal naar uw wens is. Kom daarom snel een kijkje nemen op onze website en haal uw favoriete paar in huis.

New Balance 327 Beige

Bent u op zoek naar een paar beige sneakers? Dan zijn de New Balance 327 de oplossing voor u. Deze schoenen zijn namelijk super hip en comfortabel. Dankzij de neutrale beige kleur zijn de schoenen eenvoudig te combineren met verschillende outfits. De beige kleur maakt ook dat deze schoenen perfect zijn voor de lente en zomer. Bij De Schoenenfabriek vindt u een ruim assortiment aan New Balance 327. Kom daarom snel het assortiment ontdekken en kijk wel paar bij u past.