Type Product
Geschikt voor
Materiaal
Kleur
Serie
Prijs
Levertijd
Korting

Alle New Balance producten

Alle New Balance producten

New Balance maakt al meer dan 100 jaar geschiedenis in de schoenenwereld en heeft wereldwijd zijn stempel gedrukt op de meest comfortabele schoenen. De schoenen hebben een heerlijk voetbed waardoor u lang op deze schoenen kunt lopen, zonder last te krijgen van uw voeten, benen of knieën. Hoewel New Balance bekend staat als zeer comfortabel kennen we dit merk natuurlijk ook uit de sport en tegenwoordig als een van de gaafste sneaker merken. Wilt u meer te weten komen over het merk New Balance, lees dan verder op deze pagina! Het merk New Balance heeft diverse modellen binnen het ruime assortiment. Bekijk alle modellen van dit merk op de modellen pagina.

New Balance 500

De New Balance 500 serie is een bekende serie van New Balance, waarvan de New Balance 500 de basisschoen is. Het is een klassieke schoen met een retro uitstraling waardoor hij makkelijk te combineren is met allerlei outfits. De New Balance 500 is te vinden voor heren, dames en kinderen. Ze zorgen voor een goede demping en dragen daarmee bij aan een sportieve én een casual levensstijl.

New Balance 996

Na de New Balance 900 kwam in 1988 de New Balance 996. Dit was de eerste bijzondere update sinds dat de 900 uitkwam. Het design is mooi gestroomlijnd en komt in een groot aantal verschillende kleuren. Dit maakt de schoen de ideale combinatie voor allerlei outfits. De schoen straalt sportiviteit en stijl uit, waardoor hij naadloos aansluit bij een grote doelgroep. Het is niet voor niets dat het model van de New Balance 996 zo populair is onder zowel dames, heren als kinderen.