-
-
Geschikt voor
Schoenmaat
Materiaal
Kleur
Serie
Prijs
Levertijd
Korting

Panama Jack BootsDe boots van het Spaanse Panama Jack creëren de perfecte finishing touch onder vrijwel iedere outfit. De boots zijn avontuurlijk, maar comfortabel en zorgen ervoor dat waar u ook gaat, u altijd de wereld in stijl kunt verkennen. De boots van Panama Jack zijn geschikt voor zowel dames als heren en deze zijn verkrijgbaar in een tal van soorten, maten en kleuren. Zo zit er gegarandeerd een model naar wens bij. Neem snel een kijkje in de collectie!

Panama Jack Aviator

Een van de populairste series onder de boots van Panama Jack is de Aviator serie. De schoenen zijn te herkennen aan de kernwaarden van Panama Jack, namelijk kwaliteit en comfort, maar brengen daarnaast ook nog een modieus tintje mee. De serie, bestaande uit zwarte en bruine schoenen met een stevige zool kunt u makkelijk vinden door gebruik te maken van de filters!

Panama Jack Bambina Igloo

Een andere serie in het assortiment boots van Panama Jack is de serie Bambina Igloo. Deze serie, bestaande uit zowel dames- als herenschoenen, is te herkennen aan haar vele keus in design. De schoenen in de serie zijn net zo stevig, stoer en comfortabel als de andere schoenen van het merk, maar brengen in design keuze net wat meer. Ontdek het zelf en zoek de serie via de filters!

Panama Jack 03

Met de schoenen van Panama Jack krijgt iedere outfit een stoere uitstraling. Het merk heeft diverse series die ieder een eigen karakter hebben. Een daarvan is de 03 serie met de meest prachtige veterlaarzen. De schoenen zijn voorzien van een hoge kwaliteit en daardoor zeer geschikt voor de koudere, nattere winterdagen. Door het fijne voetbed kunt u gemakkelijk de gehele dag op deze fijne schoenen lopen. Met een paar prachtige laarzen van Panama Jack steelt u de show op straat.