Panama Jack schoenen kopen


Panama Jack

Made in Spain: Panama Jack

De geschiedenis van Panama Jack begon in 1989 met het printen van de eerste Panama Jack stempel in het leer van een laars. Oprichter Antonio Vicente begon samen met een enthousiast team schoenen en laarzen te maken van hoge kwaliteit, in een klein atelier in Spanje. Panama Jack is sindsdien een Spaans familiebedrijf dat al meer dan 30 jaar bestaat. Vandaag de dag zijn er een heleboel dingen veranderd, maar de toewijding en passie waarmee Panama Jack haar schoenen en laarzen maakt is hetzelfde gebleven. 

Panama Jack schoenen worden met liefde en met de hand gemaakt. Kwaliteit en comfort is dan ook kenmerkend voor het merk Panama Jack. De stevige boots zijn speciaal gemaakt voor outdoor activiteiten, maar kunnen tegenwoordig ook niet meer ontbreken in het modebeeld. Nog steeds streeft Panama Jack naar hoge kwaliteit schoenen en service, maar ook duurzaamheid. Sinds de oprichting worden alle producten handgemaakt in Spanje. Alleen de beste materialen worden gebruikt en de nieuwste technologieën. Zo zijn de schoenen waterproof, schokabsorberend en met een uitneembare binnenzool. Daarnaast zijn de schoenen flexibel, duurzaam en slipvrij. Kies voor Panama Jack als u op zoek bent naar de perfecte combinatie van stijl, comfort, kwaliteit en duurzaamheid.

Collectie Panama Jack >

Waarom Panama Jack?

Handgemaakt

Panama Jack is ooit opgericht als familiebedrijf. Vandaag de dag is er weinig veranderd. De schoenen worden nog steeds gemaakt met dezelfde handen als 25 jaar gelden, in dezelfde omgeving, met de grootste aandacht voor de kleinste details, met dezelfde liefde, passie en toewijding.

De wereld is veranderd, maar de waarden en de manier waarop de producten gemaakt worden bij Panama Jack niet. In de ateliers van Panama Jack wordt op geheel ambachtelijke wijze vormgegeven aan de beste huiden en materialen tot een product van de hoogste kwaliteit wordt geboren. Vanaf het ontwerp tot de verpakking, verzorgt Panama Jack ieder paar met liefde en de grootste zorg. Bij iedere schoen die u aantrekt en iedere stap die u loopt, voelt u het comfort en de kwaliteit en ziet u er stijlvol uit. 

Duurzaam & sociaal

De schoenen van Panama Jack zijn niet alleen zelf milieubewust, maar ook bij de productie van de schoenen wordt het milieu gerespecteerd en vervuiling voorkomen. De schoenen zijn handgemaakt en alleen de beste duurzame materialen worden gebruikt. Daarnaast werkt Panama Jack samen met verschillende stichtingen en goede doelen. Sinds 2002 werken ze samen met Stichting Vicente Ferrer. Door werk te creëren, onderdak te bieden, scholen te bouwen, stuwmeren aan te leggen en te helpen met de bouw van woningen draagt Panama Jack haar steentje bij aan het verbeteren van de wereld. Daarnaast sponsoren ze sinds 1992 de Ruta Quetzal. Dit is een educatieve studiereis waarbij jongeren in aanraking komen met verschillende culturen. Tot slot werkt Panama Jack sinds 2015 ook samen met de stichting Abrazo de Luz uit Spanje. Deze organisatie richt zich op het verbeteren van de toekomst van kinderen die zich in een moeilijke situatie bevinden. Bij een aankoop van een paar Panama Jack schoenen steunt u dit goede doel!


Dames of heren?

Onderhoudsadvies

Bescherming van uw nieuwe schoenen

Om zo lang mogelijk van uw nieuwe Panama Jack schoenen te genieten kunt u de schoenen voor gebruik het beste inspuiten met een goede impregneerspray. Hierdoor worden uw schoenen beschermt tegen invloeden van buitenaf zoals vuil en water. Gebruik een impregneerspray die geschikt is voor leer of suède. Zorg er voor dat u op ongeveer 30 cm afstand sprayt en dat de schoenen niet te nat worden. Voor optimaal effect herhaalt u de behandeling op u uw Panama Jack schoenen om de paar maanden. Als uw schoenen goed zijn beschermt, heeft u jarenlang plezier van uw nieuwe Panama Jack schoenen. 

Assortiment impregneersprays > 

Onderhoud van uw schoenen

Wanneer uw Panama Jack boots of schoenen vies zijn geworden kunt u de schoenen het beste schoonmaken met lauw water en een zachte borstel. Haal de veters uit de schoenen en laat deze weken in warm water met milde zeep. Lederen schoenen kunt u behandelen met schoenpoets. Zorg hierbij dat de kleur van de schoenpoets overeenkomt met de kleur van uw schoenen. Suède schoenen kunt u schoonmaken met een speciale suède borstel. Is de kleur van uw schoen teruggelopen? Dit kunt u eenvoudig verhelpen door gebruik te maken van een suède kleurhersteller. Laat de schoenen na het schoonmaken goed aan de lucht drogen en spuit ze de volgende dag in met een impregneerspray.

Assortiment schoenverzorging >

Een greep uit het assortiment van Panama Jack