Papucei schoenen kopen


Het merk Papucei

1990

Het merk Papucei heeft ondanks zijn korte geschiedenis al veel bereikt. Het merk werd in 1990 opgericht in het land Roemenië door de ontwerpster Angela Vasiliu. Vasiliu had hier vanwege haar universitaire diploma op het gebied van mode en textiel en haar jarenlange werkervaring in een schoenenfabriek de ideale papieren voor. Door haar geschoolde achtergrond en haar ontwerpervaring in de fabriek besloot Vasiliu in 1990 haar ontwerpen te privatiseren. Deze onderneming werd Papucei genaamd en groeide snel. Al in 1995 werkte er meer dan 50 mensen in de Papucei fabriek.

2006

Het Roemeense bedrijfje groeide ook na 1995 flink door, al in 2000 werkte er 150 medewerkers in het bedrijf. Ook op het gebied van internationale naamsbekendheid groeide Papucei gestaag. Op verschillende internationale beurzen wist Angela Vasiliu met haar bijzondere ontwerpen aandacht te trekken. Zo werden er contracten gesloten met bedrijven in Milaan, New York en en Italië. Tevens startte Papucei in 2006 de eerste online schoenenwebsite in Roemenië ooit. Hierdoor werd het merk in Roemenië ongekend populair. 

Nu

Het hedendaagse Papucei heeft nog steeds dezelfde instelling als in de beginjaren van dit bedrijfje, namelijk de creatie van unieke en modieuze schoenen. Angela Vasiliu is nog steeds de hoofdontwerper en mede door haar ervaring wordt deze doelstelling met gemak gehaald. De producten van Papucei worden net zoals in 1990 volledige met de hand gemaakt en zijn daardoor uniek in hun soort. Omdat de schoenen met de hand worden gemaakt wordt kwaliteit gegarandeerd. Klik hier om het assortiment van Papucei te bekijken.

Waarom Papucei?

Uniek in zijn soort

De schoenen van het merk Papucei zijn uitermate geschikt voor dames die graag op willen vallen. De schoenen die Papucei creëert zijn uniek qua design en zorgen voor een opvallende look onder een normale outfit. Doordat de schoenen met de hand worden gemaakt is elk paar uniek en authentiek. De handgemaakte schoenen van Papucei worden streng gecontroleerd voor de verkoop. Zo weet u zeker dat elke naad met zorg is nagekeken en behandeld.

De schoenen van Papucei vallen op vanwege de bijzondere designs. De schoenen hebben soms een asymmetrische look en worden vaak afgewerkt met bijzondere stoffen. In de schoen komt een opvallende Roemeense look terug met veel metallic kleuren en een gave lederen afwerking. Ook worden de Papucei schoenen gekenmerkt door opvallende accessoires zoals gespjes en bijzondere veters. Deze opvallende stijl zorgt voor een groeiende populariteit.

Het bedrijf Papucei heeft in een korte tijd veel bereikt. Niet alleen heeft het merk in een groeiend aantal landen naamsbekendheid ook in Roemenië heeft Papucei veel bereikt. Zo werden de schoenen van Papucei gemaakt in een van de eerste, particuliere fabrieken van Roemenië. Later in 2006 was Papucei het eerste bedrijfje dat online haar schoenen verkocht. Een bijzonder merk, met een bijzondere stijl en een bijzonder verhaal!

Speciaal voor dames

Onderhoudsadvies

Bescherming van uw nieuwe schoenen

Om zolang mogelijk van uw nieuwe Papucei schoenen te genieten kunt u de schoenen voor gebruik het beste inspuiten met een goede impregneerspray. De schoenen worden hierdoor voorzien van een onzichtbare beschermingslaag tegen water en vuil. Zo blijven de schoenen een stuk langer mooi en gaan de schoenen een stuk langer mee. Door dit om de paar maanden te herhalen blijven uw schoen goed beschermt tegen invloeden van buiten af. Kijk hierbij naar het materiaal waar uw schoen van gemaakt is. Sommige sprays maken een onderscheid tussen leder, suède en synthetisch materiaal. 

Assortiment impregneersprays >

Onderhoud van uw Papucei schoenen

Voor suède en lederen schoenen is het belangrijk om de juiste verzorgingsproducten te kopen. Wanneer uw Papucei schoenen vies zijn geworden kunt u de schoenen het beste schoonmaken met een zachte borstel. Behandel na het drogen de schoen nogmaals met een impregneerspray voor een nieuwe beschermingslaag. Om beschadiging aan gladleder te repareren kunt u de schoen behandelen met een schoenpoets. Zorg hierbij dat de kleur van de poets overeenkomt met de kleur van uw schoenen om beschadigingen te voorkomen. Lees voor gebruik goed de gebruiksaanwijzing van de schoenonderhoud door. 

Assortiment schoenonderhoud >

Een greep uit het assortiment

Papucei Gordon Silver

Papucei Gordon Silver

€ 169,95

€ 101,95

Papucei Sora Red Paint

Papucei Sora Red Paint

€ 169,95

€ 85,95