Alles over Rehab


De schoenen van Rehab


Creativiteit en een uniek uiterlijk is belangrijk in het design van de schoenen van Rehab. In de schoenen van Rehab zijn veel details te vinden die een unieke draai geven aan de schoenen. Het merk richt zich vooral op mannenschoenen, maar ze hebben ook vrouwenschoenen. Erg populair zijn de klassieke herenschoenen. Met deze schoenen geeft u uw nette outfit in pak een modieuze draai en krijgt u een trendy en gepersonaliseerde look. De schoenen van Rehab zorgen ervoor dat u zich kan onderscheiden van de massa. Rehab biedt een ruim assortiment aan sneakers, boots en nette herenschoenen. 

Deze schoenen zijn ontworpen met veel details, kleine versieringen maar ook veel verrassende combinaties. Rehab maakt gebruik van plantaardig gelooid leer. Als dit leer nat wordt, wordt het zacht en is het gemakkelijk te bewerken en patroontjes in aan te brengen. Chemisch gelooid leer is dood leer, waardoor de karakteristieke eigenschappen van leer verloren gaan, maar bij plantaardig gelooid leer is dat niet het geval. Dit leer heeft een luxe uitstraling en geeft de mogelijkheid om een authentieke touch toe te voegen aan de schoenen.

Rehab brengt elk seizoen een nieuwe collectie uit met 30 nieuwe modellen en ze maken gebruik van maar liefst 50 verschillende soorten materialen. Door nieuwe innovaties en het combineren van deze combinaties ontstaat de meest unieke en verfrissende modellen voor een trendy, persoonlijke en authentieke look. De schoenen zijn onder veel outfits de combineren, zowel casual als netjes. De schoenen kunnen een basic outfit helemaal afmaken. 

Bekijk het assortiment > 

Rehab schoenen voor vrouwen en mannenOnderhouden van Rehab schoenen

Leer, Suède en Nubuck

De schoenen van Rehab zijn van hoge kwaliteit en gemaakt van duurzame materialen, waardoor ze lang mee kunnen gaan. Maar dan hebben ze wel wat onderhoud nodig. Schoenen krijgen namelijk veel te verduren. Regen, modder, uitlaatgassen, flink wat stappen en hier en daar wat stoten. Dan is het natuurlijk niet gek dat ze er na een tijdje niet meer uitzien als de schoenen die u heeft gekocht. Maar met de juiste verzorging kunt u nog erg lang blijven genieten van deze mooe en comfortabele schoenen.

Als eerst is het van belang om de schoenen voor gebruik in te spuiten met een waterafstotende spray of een neutrale schoencrème. Zoals eerder beschreven zijn de leren schoenen van Rehab gemaakt van plantaardig gelooid leer. Dit water neemt niet alleen veel water op, ze kunnen er ook door vervormen en krimpen. Houten schoenspanners zijn dan ook aan te raden om de schoenen goed in vorm te houden, zeker als ze nat zijn geworden door bijvoorbeeld een regenbui. Papieren kranten kunnen ook erg goed helpen met het drogen van leren schoenen. Zet de schoenen echter nooit op, onder of bij een warmte bron om op te drogen, dan zullen ze krimpen.

 Eens in de zoveel tijd is het belanhgrijk om het leer goed te verzorgen zodat het blijft stralen. Maak heirvoor eerst de schoen schoon met een vochtige doek. Smeer daarna de schoen in met een schoencrème op waterbasis. Dit kan met en speciaal sponsje die er vaak bijgeleverd wordt. Daarna wrijft u het leer op met een droge doek. Na deze simpele behandeling zullen uw schoenen weer stralen.

 Voor nubuck en suède kunt u het best een rubberen blokje en een sponsje gebruiken om de schoen schoon te maken en houden. Vooral bij suède is het van belangr dat u altijd één richting op borstelt. Van te voren en na het schoonmaken is het van belang dat u de schoen inspuit met een waterafstotende spray die ook de schoen beschermt tegen vuil. Bekijk op De Schoenenfabriek het assortiment voor schoenverzorging, om uw schoenen langer mooi te houden. 

Assortiment voor schoenverzorging >

Een blik in de collectie van Rehab