Alles over Secrid


Over Secrid


Het verhaal van Secrid

De eigenaars van Secrid, René & Marianne, hadden in de jaren 90 een eigen ontwerpbureau genaamd Spirid. Toentertijd lag hun focus op ontwerpwerk voor klanten zoals ING, Maxi Cosi en Quooker. René & Marianne merkte in de jaren 90 een verandering in de inhoud van de broekzakken en in het betaalsysteem in Nederland. Toen in 1997 het contant geld plaats maakte voor betaalkaarten maakten zij hun eerste wallet: de Secrid Bodycard. Maar dit bleef slechts een bijzaak naast het ontwerpen voor grote bedrijven.

Toen in 2008 de financiële crisis Europa trof kregen René & Marianne geen opdrachten meer van belangrijke klanten. Ook merkte zij dat de inhoud van de broekzak nog meer veranderde met de komst van de mobiele telefoon. Secrid veranderde op dat moment van bijzaak naar hoofdzaak. René & Marianne bouwde hun eigen merk en volgde hun droom.

Secrid wil mensen anders doen kijken naar de inhoud van hun broekzak. We dragen steeds minder met ons mee, maar wat we bij ons hebben is steeds waardevoller. Secrid ontwerpt broekzak-formaat producten die razend populair zijn en die in meer dan 5.000 geselecteerde winkels wereldwijd verkocht worden. 

Bekijk hier het volledige aanbod Secrid > 

Productieproces Secrid Wallets

Made in Holland

Zorg voor mens en milieu
"Een betere wereld begint in uw broekzak" is het motto van Secrid bij het produceren van hun producten. De producten van Secrid worden gemaakt van leer dat uitsluitend in Europa wordt geproduceerd. In 2009 was de leerindustrie namelijk bijna verdwenen richting de lagelonenlanden. Door de komst van Secrid is de productie van kleinlederwaren weer teruggebracht naar Nederland. Hierdoor zorgt Secrid ervoor dat het leer van de hoogste kwaliteit is, verkrijgbaar is in 16 verschillende leersoorten en wordt geproduceerd onder goed werkomstandigheden. 

Secrid werkt nauw samen met 50 toeleveranciers, van het naaiatelier in Vlaardingen tot de sociale werkplaats in Leiden. Met enthousiasme, passie en precisie wordt er door honderd mensen in een gerenoveerd industrieel pakhuis gewerkt aan de nieuwste pocket-sized producten.

Collectie Secrid Wallets

Cardprotector

De cardprotector is de meest kleine pasjeshouder die Secrid aanbiedt. Het gepatenteerde mechanisme biedt u met een simpele beweging toegang tot uw pasjes en de aluminium behuizing beschermt uw pasjes tegen breken, buigen en ongewenst draadloos communicatie. 

 +Geschikt voor 4 tot 6 pasjesBekijk hier alle cardprotectors >

Miniwallet

De Miniwallet is een klein van formaat wallet met extra vak voor biljetten, visitekaartjes en bonnetjes. De Miniwallet heeft hetzelfde mechanisme en behuizing als de cardprotector en beschermt ook uw pasjes tegen buigen, breken en ongewenste draadloze communicatie.

+Geschikt voor 4 tot 6 pasjes+Extra vak voor bankbiljetten, visitekaartjes, bonnetjes of extra pasjes.

Bekijk hier alle Miniwallets >

Slimwallet

De Slimwallet lijkt veel op de Miniwallet. Het enige verschil is de sluiting. De Slimwallet heeft geen druksluiting waardoor hij nog smaller is. Verder heeft de Slimwallet dezelfde behuizing en mechanisme en zijn uw pasjes dus bescherming tegen buigen, breken en ongewenste communicatie.

+Geschikt voor 4 tot 6 pasjes+Extra vak voor bankbiljetten, visitekaartjes, bonnetjes of extra pasjes.

Bekijk hier alle Slimwallets >

Twinwallet

De Twinwallet is uitgerust met twee cardprotectors en dus de grootste wallet die Secrid aanbiedt. Deze wallet biedt u meer ruimte voor pasjes en is net als alle andere modellen uitgerust met een aluminium behuizing die uw kaarten beschermd. 


+Geschikt voor 8 tot 12 pasjes+Extra vak voor bankbiljetten, visitekaartjes, bonnetjes of extra pasjes.

Bekijk hier alle Twinwallets >

Bescherming Secrid Wallets

Bescherm uw bankkaarten

Het hart van de pasjeshouders en portemonnees van Secrid zijn gemaakt van aluminium. Dit materiaal beschermen uw pasjes tegen ongewenste draadloze communicatie. De nieuwste bankpassen en creditkaarten zijn uitgerust met een chips die ervoor zorgt dat u contactloos kan betalen. Voor u heel gemakkelijk, maar ook voor digitale zakkenrollers. Criminelen kunnen namelijk op afstand ongemerkt uw geld of identiteitsgegevens stelen. De producten van Secrid zijn voorzien van een cardprotector, deze beschermt uw kaarten tegen deze risico’s omdat de radiogolven niet door de aluminium behuizing heen dringen. Dit is getest door TNO, een onafhankelijke Europese organisatie die de veiligheid van producten test. Daarnaast zorgt de aluminium behuizing er ook voor dat uw pasjes niet buigen en breken.

Een greep uit de Secrid collectie