Schoenmaat
Materiaal
Kleur
Prijs
Levertijd
Korting

Shabbies sneakers

Shabbies Amsterdam sneakers

Shabbies is bekend geworden met haar prachtige, hoge kwaliteit laarzen maar het assortiment sneakers doet daar niet voor onder. Deze sneakers hebben dezelfde kenmerken, zo zitten ze bijzonder comfortabel en hebben ze een prachtig casual design. De dames sneakers zijn beschikbaar in verschillende maten, kleuren en designs zodat iedere vrouw precies de Shabbies sneaker kan vinden die bij haar past. Zoekt u een nieuw paar sneakers? Ontdek dan hier het prachtige assortiment!

Shabbies hoge sneakers

De modieuze hoge sneakers van Shabbies zijn prachtig te combineren met verschillende casual outfits. Het merk staat in haar designs voor relaxt en ontspannen, en dit zie je dan ook terug in het assortiment sneakers van dit merk. De stoere, hoge sneakers sluiten daarbij helemaal aan bij de gedachtegang van het merk dat elke vrouw zelfverzekerd naar buiten mag! Ontdek het comfort van de hoge sneakers.

Shabbies sneakers wit

De populairste schoenenkeuze in de zomer zijn zonder enige twijfel witte sneakers. Om deze reden heeft Shabbies deze dan ook ruim vertegenwoordigd in haar assortiment, en kunt u ook kiezen voor de combinatie van wit met wat kleuren. De comfortabele sneakers zitten heerlijk en hier kunt u de zomer mee tegemoet. Wilt u toch liever een andere kleur, bijvoorbeeld zwart, dan kunt u dit ook vinden in het uitgebreide assortiment! Wat wordt uw favoriet?