-
-
Geschikt voor
Materiaal
Kleur
Soort jas
Eigenschappen
Maat
Kenmerken
Seizoen
Prijs
Levertijd
Korting

Vans jassen

Vans jassen

Bent u op zoek naar een jas voor de winter, zomer of herfst? Bekijk dan eens het assortiment van Vans. De Vans jassen zijn niet alleen beschikbaar in mooie designs, maar ze zijn ook van een hoge kwaliteit. Zo kunt u verwachten dat de jas lang mee gaat en dat deze heerlijk zal zitten. De jassen zijn beschikbaar in verschillende kleuren, maten en voor verschillende seizoenen. Wat voor jas heeft uw voorkeur? Bekijk het assortiment en kies uw nieuwe Vans jas!

Vans winterjas

De winterjassen van Vans zijn heerlijk warm, bieden bescherming tegen kou, water en wind en zorgen er zo voor dat u in de winter toch heerlijk naar buiten kunt. De stijlvolle jassen komen in verschillende designs, zo kunt u precies de winterjas vinden die aan al uw wensen voldoet. Warm, stevig en mooi, wat zoekt u nog meer?

Vans jas dames

In het assortiment kunt u filteren op dames om zo de mooiste Vans jassen voor vrouwen te vinden. Deze stijlvolle jassen zijn een toevoeging aan elk outfit, en zorgen ervoor dat u stijlvol en op de juiste temperatuur gekleed naar buiten kunt, elke dag weer. Meer informatie over een specifieke jas kunt u altijd vinden door er op te klikken.

Vans jas heren

Ook voor de heren jassen van Vans bent u hier aan het juiste adres. In het ruime assortiment kunt u kiezen uit verschillende functionaliteiten, kleuren, designs en seizoenen. Zo kan elke man precies de jas vinden die praktisch voldoet aan alle eisen, en er ook nog eens mooi uit ziet. Ontdek het zelf en bestel uw nieuwe Vans jas vandaag nog!